OD SUTRA U BIOSKOPE STIŽE NOVA DIZNIJEVA AVANUTRA „KRISTOFERE ROBINE, GDE SI?“! NAKON MNOGO GODINA VINI PU, PRASLIN, IJAR, I TIGAR SREŠĆE SE SA NAJBOLJIM DRUGAROM IZ DETINJSTVA, KRISTOFEROM ROBINOM. U OVOJ TOPLOJ PRIČI UŽIVAĆE CELA PORODICA!

Od četvrtka 16. avgusta, film „Kristofere Robine, gde si?“ prikazivaće se na redovnom repertoaru sledećih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, bioskop Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art bioskop Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, UK Centar za kulturu Valjevo, Kulturni centar Gornji Milanovac, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i preko mobilne opreme.

Povezana vest:  Porodični dan uz sinhronizovanu avanturu ,,Patrolne šape film"

U Diznijevoj avanturi „Kristofere Robine, gde si?“, koja će svima prirasti za srce, dečkić koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promenio. Sada je na njegovim prijateljima iz detinjstva da se pojave u našem svetu i pomognu Kristoferu Robinu da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dečaka koji se izgubio.

Povezana vest:  Kristen Stjuart obasipa Roberta Patinsona ljubavnim pismima

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku. Kristofer je zaboravio na idilično detinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima. Ali kada se on i Vini Pu ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se ponovo rasplamsati i podsetiće Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri. Prateći sled nesretnih okolnosti koje su vezane za aktovku Kristofera Robina, Vini Pu i ostatak družine koju čine Praslin, Ijar i Tigar, iskoračiće iz šume u London kako bi pomogli Kristoferu… jer će najbolji prijatelji uvek biti tu za tebe.

Povezana vest:  Producent Igor Stanković: više od 25.000 ljudi na 18.FAF-u

U ulozi Kristofera Robina gledaćemo proslavljenog glumca, dobitnika prestižne nagrade „Zlatni globus“, Juana Makgregora.