The_BoxTrejler za SF film „The Box”

… Šta će se dogoditi ako ti neko ponudi kutiju sa dugmetnom, koje kada pristisneš, donosi ti million dolara ali istovremeno odnosi život nekog koga ne poznaješ…?

Naučno – fantastični triler  „Kutija“ (The Box) sa Kameron Dijaz, Džejmsom Marsdenom i Frenkom Langelom u glavnim ulogama od 14. januara biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Povezana vest:  Pogledajte trejler za spektakl Battleship s Rijanom

Film je zasnovan na kratkoj priči „Button, Button“ Ričarda Matesona, a scenario i režiju potpisuje Ričard Keli čiji je kultni film „Donnie Darko“ iz 2001. godine osvojio veliki broj priznanja i nominacija za prestižne filmske nagrade.

Godina je 1976. Norma Luis (Cameron Diaz) je nastavnica u privatnoj školi, a njen suprug Artur (James Marsden) je inženjer koji radi za kompaniju NASA. Oni su običan par koji vodi miran život u predgrađu, odgajajući sina, sve dok se na njihovim vratima ne pojavi misteriozni čovek,  strašno deformisanog lica, (Frank Langella) i ponudi im nešto što bi moglo da im promeni život – naizgled običnu kutiju. Za samo 24 sata Norma i Artur moraju doneti odluku suočavajući se moralnom dilemom. Uskoro će otkriti da su posledice njihove odluke izvan njihove kontrole…

Povezana vest:  Dizni snima film o zloj vili iz Uspavane lepotice

Trejler za film možete pogledati OVDE!