Filmski spektakl “Kralj Petar Prvi” od danas ima svoj sajt – kraljpetarprvi.rs. Na ovoj adresi, i to na ćirilici, možete da pronađete sve informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, da pogledate sjajnu galeriju, tizer filma, kao i da vidite tačne datume projekcija u Beogradu, Srbiji i regionu.

Posebna sekcija Rekli su o našem junaštvu, koju čine značajniji citati iz važnog istorijskog perioda srpskog naroda, obnoviće i dopuniti vaše znanje o bitkama i pobedama srpske vojske u Prvom svestkom ratu, njenim vojskovođama i borcima.

Povezana vest:  Film "Pisma Juliji" i nagradno putovanje u Italiju

U skladu sa značajem celog projekta, producenti filma “Kralj Petar Prvi” su i kod nas doneli poslednji holivudski trend da sajt živi samostalno, a ne samo kao niša na sajtu producentske kuće. Sajt kraljpetarprvi.rs je moderno dizajniran, na šta odmah upućuje njegova naslovna strana sa interaktivno postavljenim plakatom.

Polako počinje odbrojavanje do 5. decembra kada će biti održana premijera najvećeg ovogodišnjeg filmskog spektakla i priče o omiljenom srpskom kralju i najslavnijim danima srpske vojske, a do tada nas očekuje i promocija trejlera filma.

Povezana vest:  Debi album Džejmsa Franka

Neke istorijske knjige tvrde da je kralj Petar Prvi bio omiljeni vladar, ali mi kažemo da je definitivno vladar sa najboljim sajtom!

Premijera filma Kralj Petar Prvi održaće se 5. decembra u Beogradu, u Sava centru, Kombank dvorani i Cineplexx Ušću, a nakon toga slede prikazivanja u bioskopima širom Srbije. U godini proslave stogodišnjice pobede saveznika u Prvom svetskom ratu ovaj filmski spektakl vratiće u sećanje lik omiljenog srpskog kralja i sve pobede u kojima je predvodio herojsku srpsku vojsku, a umetnička snaga ovog filma skinuće patinu sa osećanja patriotizma i mladim generacijama objasniti pravo značenje ove reči.

Povezana vest:  Kreću programi Klasici na trgu i Veliki rat na filmu

Reditelj Petar Ristovski je sa vrhunskom glumačkom ekipom, u kojoj su, osim Lazara Ristovskog u ulozi kralja Petra, i Radovan Vujović, Milan Kolak, Aleksandar Vučković, Svetozar Cvetković, Marko Baćović, Danica Ristovski, Ivan Vujić, napravio filmsko-istorijski spektakl kakvu domaća publika odavno očekuje i zaslužuje.