Pridruži se hrabroj princezi Sofiji i njenom prijatelju zmaju u borbi protiv zlog čarobnjaka već od ovog četvrtka, 8.novembra i možda baš ti osvojiš putovanje u najzabavniji park u Evropi – GARDALAND.

Turistička agencija Travellino i distributerska kuća Dexin film te pozivaju da se priključiš nagradnom konkursu i, uz malo mašte i sreće, osvojiš putovanje u najzabavniji park u Italiji za dve osobe.

Šta je potrebno da uradiš?

  • Pogledaj animiranu avanturu „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“ u periodu od 8.novembra do 8.decembra u svom omiljenom bioskopu;
  • Nacrtaj nekog od likova iz filma koji ti se najviše dopao;
  • Crtež sa svojim podacima (ime, prezime, datum rodjenja i kontakt telefon) i kupljenu ulaznicu za film pošalji na sledeću adresu: Dexin film, Vidikovački venac 54a, 11000 Beograd;
  • Zaprati Dexin film na Facebooku i Instagramu i saznaj da li si baš ti dobitnik putovanja u zabavni park Gardaland;
  • Konkurs traje do 8.decembra a dobitnika objavljujemo javno 15.decembra;
  • Učesnici koknursa mogu biti sve princeze i prinčevi uzrasta do 12 godina.
Povezana vest:  Premijera srpskog filma "Panama" u Sava centru 21. oktobra

Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznačajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije. Park Natura Viva je prirodni zoološki vrt koji je dom za oko 1.500 životinja iz više od 250 divljih vrsta.. Park je podeljen u dva glavna područja: Safari park, u kojem posetioci ostaju u svom vozilu i Fauna Park, koji je samo za pešake. Glavna aktivnost parka je uzgajanje divljih životinjskih vrsta, u saradnji s vodećim zoološkim institucijama Evrope.

Povezana vest:  Orlando Blum na Brodveju

Kompletan plan i program putovanja možete pogledati na Facebook stranici Dexin filma – bit.ly/Osvoji_putovanje_u_Italiju.

Animirana avantura “Princeza i zmaj – Beskrajna priča” će se od 8.novembra naći na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije u distribuciji Dexin filma.