Ako vas usrećuje novogodišnja i božićna čarolija, ako volite animirane filmove uz koje se bude najlepše emocije „GRINČ“ (THE GRINCH) je film koji ne smete propustiti! Od danas su u prodaji karte za premijerne projekcije koje će biti održane 18. novembra u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex, CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).

Novosađani će imati priliku da u subotu 17. novembra prvi u Srbiji uživaju u dogodovštinama Grinča i njegovog ljubimca Maksa, jer će novi bioskop Cineplexx Promenada, jedini tog dana imati na repertoaru ovaj naslov.

Povezana vest:  „Ovo znači rat“ premijerno 15. februara u Sava centru

Od četvrtka, 22. novembra „GRINČ“ stiže u sve bioskope i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano na naš jezik i titlovano. U originalnoj verziji čuveni glumac Benedikt Kamberbač pozajmio je glas Grinču. U našoj zemlji, glasove simpatičnim likovima iz filma pozajmili su naši poznati glumci. Pored Milana Tubića, kao Grinča, i čuvenog tv lica Zorana Kesića u ulozi naratora, svoje glasove su pozajmili i Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Danijela Vranješ, Vaja Dujović, Bane Jevtić, Milan Antonić i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

Povezana vest:  Dodatne karte u prodaji za direktan prenos poslednje noći Monti Pajtona

Universal Pictures i Illumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa. GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Povezana vest:  Osnivač od sledeće nedelje u bioskopima

I kao što Grinč kaže: „Nikad nije previše rano da te nervira Božić“.