Princeze okupirale bioskope

///Princeze okupirale bioskope

Princeze okupirale bioskope

Dečija filmska čarolija uz prikazivanje filma “Princeza i zmaj – Beskrajna priča”održana je u nekoliko bioskopskih dvorana prethodnog vikenda i privukla veliki broj princeza koje su uživale u kreativnim radionicama i poklonima iznenađenja.

Dečiji hor Čarolija je tom prilikom otpevao naslovnu numeru filma “Neverending story”, a da su princeza Sofija i njen hrabri drugar zmaj novi junaci, svedoče pune sale u domaćim bioskopima, ali I pozitivne reakcije najmlađe publike. Da obraduju svoje princeze odlučili su se i Leontina Vukomanović, Aleksandar Radojičić i Ljiljana Jakšić.

Povezana vest:  Tina Fej dobitnica nagrade Mark Tven

Ne propustite priliku da i ovog vikenda uživate u avanturama princeze Sofije, a nakon pogledanog filma vaši klinci i klinceze mogu da osvoje putovanje u Italiju, neke od Pertini igračaka, ali i dodatne poklone iznenađenja. Dovoljno je samo da nacrtaju omiljenog lika iz filma i prate pravila konkursa:bit.ly/Osvoji_putovanje_u_Italiju.

Animirana avantura “Princeza i zmaj – Beskrajna priča” se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije u distribuciji Dexin filma.

Povezana vest:  Idriz Elba pozajmljuje glas tigru Širkanu

By | 2018-11-14T21:32:32+00:00 novembar 14th, 2018|Film|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.