Za potrebe sinhronizacije animiranog filma Spajdermen- Novi svet okupljena je cela plejada vrhunskih srpskih glumaca, muzičara, spikera i jutjubera koji će svojim glasovnim veštinama ovaj animirani hit osim redovnoj približiti i mlađoj publici. Mateja Vukašinović, glumci Aleksandar Radojičić, Đurđina Radić-Djixx, Ivan Jevtović, Dragan Vujić-Vujke, Tamara Aleksić, Branislav Lečić, Tamara Dragičević kao i pevačice Lena Kovačević, Ruža Rupić, samo su neka od imena koja su zaslužna za srpsku sinhronizaciju filma, a zbog njihove fantastične interpretacije koju je režirao Vladimir Marković Luni  mnogi će poželeti da pogledaju  upravo ovu animiranu verziju filma. Ova ekipa u svojim animiranim likovima garantuje vrhunsku akciju i odličan humor. Svaki glas je bitan jer u ovom Spajdermen svetu Spajdermen više nije solo igrač već sada više njih nosi masku. Spremite se na veliko iznenađenje.

Povezana vest:  Film "Daliland" o Salvadoru Daliju posle svetske premijere stiže na 51. Fest

Osim sinhronizovane verzije gledaoci će imati priliku da na redovnom bioskopskom repertoaru pogledaju i originalnu  2D titlovanu verziju filma. Najpoznatiji čovek-pauk, u svim svojim verzijama i oblicima, ovog decembra nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu i uvodi u potpuno novi svet u kojem sve ono što smo mislili da znamo o ovom omiljenom Marvelovom junaku, ispostaviće se da je zabluda.

U novu Spajdermen priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina – Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta ali i da – nije sam. Majlsu bi mogli pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu baš onakve kakvima  se čine, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen  priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piter Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena. Odgovore na sva pitanja gledaoci će dobiti 13.decembra kada film dolazi u domaće bioskope.

Povezana vest:  Novi rediteljski poduhvat Šona Pena

Igračkice inspirisane filmom Spiderman uz Happy Meal ponudu

Od petka, 14.decembra biće dostupno 8 igračkica uz Happy Meal u svim McDonald’s restoranima u Srbiji, tako da će deca moći da uživaju u na primer figurici koja ima metal na glavi i može da posluži kao magnet i zakači se na bilo koju metalnu podlogu ili možete pritiskom na dugme na figurici aktivirati određene zvuke ili pokrete.

Povezana vest:  Orlando Blum voli zahtevne uloge

Svaka igračka u okviru Happy Meal obroka dolazi kao obična figurica sa određenim karakterisitkama i mogućnostima, a uz igračkicu se dobijaju i dve nalepnice, što deci daje mogućnost da ispolje svoju kreativnost i sama kreiraju svoj omiljeni lik.

PHOTO: Jovana Jarebica