Penelope Kruz i Havijer Bardem u psihološkom trileru ‚‚Svi znaju“

///Penelope Kruz i Havijer Bardem u psihološkom trileru ‚‚Svi znaju“

Penelope Kruz i Havijer Bardem u psihološkom trileru ‚‚Svi znaju“

Dugoočekivani film Aškara Farhadija koji je zatvorio 24. Festival autorskog filma, uskoro stiže na redovne repertoare bioskopa širom Srbije.

‚‚Svi znaju“ koji je otvorio 71. Kanski filmski festival, je detektivski film koji nas uvodi u priču veselim porodičnim okupljanjem povodom venčanja u živopisnom selu blizu Madrida. Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

Povezana vest:  „Hotel Transilvanija 3“ premijerno ove subote u Cineplexxu Delta City


Farhadi određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko svojih likova. Pre nego što krene drama, želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

Bardem i Kruz se odlično snalaze u ulogama pisanim specijalno za njih, hemija među njima i melanholija za onim što je moglo biti su gotovo opipljive. Dok se bore da pronađu otetu devojčicu, emocije od kojih su nekada goreli se ponovo javljaju.

Povezana vest:  Povređen glumac Emir Hadžihafizbegović
By | 2019-01-10T22:17:42+00:00 januar 11th, 2019|Film|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.