Dan zaljubljenih u skrivenim delovima Berlina

///Dan zaljubljenih u skrivenim delovima Berlina

Dan zaljubljenih u skrivenim delovima Berlina

Bioskopi širom Srbije obeležiće Dan zaljubljenih, 14. februar, romantičnim omnibus filmom “Berlin, volim te”, u distribuciji Dexin Filma. Tom prilikom, pored uživanja u predelima grada koji nikad ne spava, sve zaljubljene u bioskopima očekuju pokloni iznenađenja. Na ovaj način Srbija će biti deo globalne premijere ovog ostvarenja. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Povezana vest:  „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” i dalje najgledaniji film, za sedam nedelja film gledalo 118 000 gledalaca

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI. U prethodnim nastavcima  obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih delova gde se oživljavaju stare i nove ljubavi. Glavne uloge tumače poznati glumci: Helen Mirren, Keira Nightley, Jim Strugess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron i mnogi drugi.

Povezana vest:  Kristen Stewart smatra da je preljubom učvrstila vezu s Pattinsonom

Glavna ideja ovog filmskog serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli, i kroz različite kulture čini da ljudi među sobom dele emocije univerzalne ljubavi.

 

By | 2019-02-12T18:00:30+00:00 februar 12th, 2019|Film|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.