Krenite na putovanje kroz skrivene svetove i budite deo avanture veće od samog života na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx u nedelju 10. marta od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu za mališane, inspirisanom neodoljivim glavnim junacima epske avanture „Kako da dresirate svog zmaja 3“, koja ostavlja bez daha! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Neven“ ili „Mali Neven“, a tu su i DVD crtaći „Pepa prase”* za mališane. Zabavite se uz kreativne radionice i uplovite u svet zabave i mašte.

Povezana vest:  Fest: "Novi hrabri svet" od 25. februara do 6. marta 2022.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Povezana vest:  Eva Mendes ne zna da kuva

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

Povezana vest:  Dženifer Eniston planira da iduće godine postane majka

* Količine poklona su ograničene

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l .