Pripremite se da doživite emotivnu eksploziju uz film,,After”, koji sa pravom nazivaju naslednikom fenomena „Pedeset nijansi Sive“!Ladies night događaj rezervisan je za četvrtak 18. april od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx uz koktel dobrodošlice i poklone za sve dame. Karte su u prodaji!

Ne propustite da saznate kako se savršeno sređeni život studentkinje ruši kao kula od karata, uz neizostavni koktel dobrodošlice, ukusne zalogaje kompanijeZLATIBORAC i poklon magazine Super posteri za sve dame, kao uvertiru za sjajan provod uz film i poklone partnera.

Povezana vest:  Nova Zvončica 15. marta samo u bioskopu Cineplexx Delta City

Proleće je uveliko, a sa njim i večita dilema dama oko izbora garderobe i kozmetike. Tu na scenu stupaju pokloni naših dragih partnera kompanije KATRINkoja će obradovati po tri dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kompanija AFRODITA koja će pet nasrećnijih dama obradovati novom linijom proizvoda za negu lica. Za sve ljubitelje pisane reči, izdavačka kuća Čarobna knjiga pripremila po pet romana na kojem je zasnovan film, u svim bioskopima te večeri.

Uživaćete u prijatnom ambijentu i aromatičnim mirisima kozmetičkog salonaBeauty Resort u Beogradu, koji ovom prilikom najsrećnije dame nagrađujevaučerima za masažu za dvoje, manikirom i estetskim pedikirom, a pored toga sve posetioce obradovaće i vaučerima za popust od 10% na sve uslugenjihovog salona. Najsrećnije dame u Beogradu prepustiće se sigurnim rukama frizerskih salona Češalj i makaze, dok će tri najsrećnije dame u Kragujevcuuživati u uslugama kozmetičkog salona OMNIA.

Povezana vest:  Prvi trejler za film "Legenda o čuvarima 3D"

Film ,,After” donosi nam romantičnu, ljubavnu i napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.

Povezana vest:  Meril Strip jedan od voditelja na dodeli Oskara

Prepustite se ljubavi i neizvesnom kraju jedne ljubavne priče uz sjajne poklone koji će ovaj Ladies night u bioskopima Cineplexx učiniti nezaboravnim! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.