Oni čine neobičnu, na prvi pogled nespojivu družinu. Četiri luckasta antiheroja odabrala su glavnog među njima da ih vodi u opasnu misiju – razmaženu kućnu macu.

Ova, ukratko opisana animirana avantura kreirana od strane nemačkih scenarista i reditelja, braće Kristofa i Volfganga Launštajna „Tajni agent Mjau“ naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 27. juna.

Mala, narandžasta bucmasta maca veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.

Povezana vest:  U susret početku prikazivanja filma "Warcraft – početak" jedinstveni događaj za sve ljubitelje

Avantura bazirana na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ je priča koja kroz zabavan prikaz govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. Ona obiluje verbalnim gegovima, akcijama i avanturama, nudeći veliku zabavu za celu porodicu.

Kreatori ove priče, braća Launštajn dobili su 1990. godine nagardu Oskar za svoju kratku animaciju pod imenom „Balance.“

Povezana vest:  Nov trejler za film "Žućko -priča o Radivoju Koraću"