Prvi trejler za sinhronizovanu avanturu „Tajni agent Mjau“

///Prvi trejler za sinhronizovanu avanturu „Tajni agent Mjau“

Prvi trejler za sinhronizovanu avanturu „Tajni agent Mjau“

Oni čine neobičnu, na prvi pogled nespojivu družinu. Četiri luckasta antiheroja odabrala su glavnog među njima da ih vodi u opasnu misiju – razmaženu kućnu macu.

Ova, ukratko opisana animirana avantura kreirana od strane nemačkih scenarista i reditelja, braće Kristofa i Volfganga Launštajna „Tajni agent Mjau“ naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 27. juna.

Mala, narandžasta bucmasta maca veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.

Povezana vest:  Najbolji filmski festivali i bioskop u Kalemegdanskom parku samo na Beogradskom Manifestu

Avantura bazirana na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ je priča koja kroz zabavan prikaz govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. Ona obiluje verbalnim gegovima, akcijama i avanturama, nudeći veliku zabavu za celu porodicu.

Kreatori ove priče, braća Launštajn dobili su 1990. godine nagardu Oskar za svoju kratku animaciju pod imenom „Balance.“

Povezana vest:  Timoti Dalton u filmu The Tourist
By | 2019-04-11T14:25:49+00:00 april 11th, 2019|Film|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.