U četvrtak, 2. maja od 20:30 časova, ljubitelje dobre komedije očekuje specijalno veče, Ladies night u bioskopu Arena Cineplex. Svakom posetiocu ovo veče će ulepšati magazin Gloria i frizerski salon Loft parrucchieri by Petar Kostić sa sjajnim poklonima, dok će najsrećniji dobiti posebne poklone od restorana Sokače i navedenog frizerskog salona.Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Povezana vest:  Rimejk, mjuzikl i novi Born - filmska ponuda u avgustu

Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno su u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Varnice krenu da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Šarlot Fild – a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

Povezana vest:  Film "Duhovi na mojim leđima" Nikole Stojanovića nagrađen na festivalu u Kotbusu