„Rocketman“ – biografska filmska priča o jednoj od najvećih muzičkih legendi, Eltonu Džonu, u naše bioskope stiže 30. maja, a karte su već u prodaji!
Film „ROCKETMAN“ na do sada neviđen i potpuno spektakularan način predstaviće nam život Eltona Džona, umetnika koji je izvršio ogroman uticaj na muziku i savremenu kulturu čitavog sveta.
Priča zasnovana na istinitoj fantaziji, kroz najpopularnije pesme ovog izvođača, daće nam priliku da upoznamo njegove najiskrenije emocije, izazove sa kojima se susretao i sjaj i raskoš koji su sinonim za njegovu karijeru.

Pored glamuroznih kostima, vrhunske šminke i celokupnog vizuelnog identiteta filma, važno je istaći da mladi glumac, Taron Egerton, na maestralan način interpretira lik i delo poznatog umetnika, kako kroz sjajnu glumačku transformaciju tako i kroz vokalne kvalitete, jer Egerton izvodi sve numere lično.


Svoje ulaznice već sada možete nabaviti na blagajnama bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin grad (Niš), Cadmus Cineplex (Budva).
Od četvrtka, 30. maja u našim bioskopima imaćemo priliku da vidimo kako je Redžinald Dvajt postao Elton Džon. Budite među prvima koji će uživati u ovom filmu, neposredno posle njegovog predstavljanja oduševljenoj publici na prestižnom festivalu u Kanu!
ROCKETMAN“ je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta od stidljivog momka do međunarodnog superstara Eltona Džona. Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je  kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu „ROCKETMAN“ takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.
Povezana vest:  Gvinet Paltrou dobila zvazdu na Stazi slavnih u Holivudu