Mislili su da je on njihov najveći dar i odgovor na dugogodišnje molitve. Ali njihov blagoslov postaje pretnja i to ne samo njima, nego i celoj planeti Zemlji. Naučnofantastični horor „Brajtbern“ ovog maja nateraće vas da preispitate sve što ste znali o superherojima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superheroja. Kako izgleda zlo koje ove godine preti čovečanstvu pogledajte u najnovijem trejleru koji vam predstavljamo.

Povezana vest:  Dizzee Rascal: "Želim da budem prvi crni James Bond"

Njegovo ime je Brendon (Džekson A. Dun). Brendona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabet Benks) i Kajli (Dejvid Denman) koji su ga posle nekoliko bezuspešnih pokušaja da dobiju dete, bez razmišljanja zadržali u svom domu. Trebalo je da bude njihova nagrada i najveći životni blagoslov ali priča je otišla u potpuno drugom smeru.

Kako dečak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dečaku, nego o jako posebnom detetu koje ima vanserijske sposobnosti. Koliko god da su u početku pokušavali da ignorišu dečakove ispade i neobične sklonosti, nakon nekoliko incidenata koje je Tori i Kajli moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brendonovim supermoćima vlada zlo i cela planeta zemlja je u opasnosti.

Povezana vest:  Mark Rafalo možda Hulk umesto Edvarda Nortona

Brendon tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvek osećao drugačijim, otkriva svoje neverovatne sposobnosti ali i način kako da ih iskoristi. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovečanstva. Iako i sama u opasnosti, Brendonova majka Tori ne odustaje u traženju dobra u njemu jer uprkos svemu on je i dalje njen sin.

Povezana vest:  Potvrđeno da je Paćino zainteresovan za ulogu Džoa Paterna

U zastrašujućem naučnofantastičnom hororu „Brajtbern“ shvatićete da ljudi sa supermoćima ne moraju uvek doći na planetu Zemlju kako bi nas spasili.