Nastavak blokbaster komedije, ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” proslavlja se u bioskopima Cineplexx širom Srbije. U Beogradu, 8. juna od 15 časova, ispred UŠĆE šoping centra organizovano je takmičenje u sličnosti sa likovima iz filma ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca“  dok se dan nakon toga najmlađi mogu radovati Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx, u nedelju 9. juna od 12 do 17 časova!

Subota, 8. jun od 15 časova rezervisana je za defile ispred UŠĆE šoping centra, namenjen kućnim ljubimcima koji podsećaju izgledom ili svojim ponašanjem na Maksa, Divnu, Grudvicu ili ostatak družine. Zainteresovani mogu prijaviti svoje ljubimce slanjem poruka u DM zvaničnih Instagram i Facebook stranica bioskopa Cineplexx ili Taramount Film-a. Za pobednike u svim kategorijama obezbeđene su super nagrade, promotivni materijali iz filma i hrana za ljubimce koju obezbeđujuWhiskas i Pedigree!

Povezana vest:  POVRATAK ZENDERA KEJDŽA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Pored dobrog druženja posetioci imaju mogućnost da urade i nešto plemenito! Zajedno sa partnerima iz Veterine Beogradmožete pomoći da neki krzneni drugari pronađu novi dom. Domaćin ovom druženju biće jedan od najduhovitijih ljudi sa javne scene, Inspektor Blaža.

Ukoliko u subotu ne saznate šta vaši ljubimci rade sami kod kuće, ne propustite druženje u nedelju, 9. juna, u svim Cineplexx bioskopima od 12 do 17 časova na Porodičnom danu, uz mnogo zabave i smeha, kreativnih radionica inspirisanih preslatkim ljubimcima! Najsrećnije mališane obradovaćemo vaučerima za Happy Meal u Mc Donald’s restoranima, kao i poklon magazinima za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven” 

Povezana vest:  Film „Jelena, Katarina, Marija“ sutra u Sava centru

Trejler filma „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” –  https://youtu.be/7lvy0LqoNbU

 Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni* specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Vidimo se na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx!

Povezana vest:  Sutra počinje 19. Festival evropskog filma Palić

* Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l