Ashley Greene o slavi
 
aliceAshley Greene, mlada zvezda sage „Sumrak“ koja u poslednje vreme privlači pažnju svojim učestalim seksi fotosešionima, u najnovijem broju magazina Interview otkrila je kako se nosi s iznenadnim teretom slave.
-Ljudi me poistovećuju s mojim filmskim likom Alice. Ne biste verovali, ali neki se fanovi rasplaču kad me vide. Ponekad počnu da se tresu. Bila sam zaprepašćena kad sam to prvi put doživela, ali privikavam se polako na sve to. Onda obično pokušam da ih umirim zagrljajem – rekla je 22-godišnja glumica koja u sagi „Sumrak“ igra ulogu vampirice Alice Cullen. 
Dodala je da se u glumačkom poslu vidi i za desetak godina i da obožava taj posao. 
-Moji roditelji su bili ponosni jer sam kad sam bila mlađa govorila da ću biti pravnica ili psiholog. Međutim, počela sam da uzimam časove glume i navukla se na to zanimanje. Stvari su na kraju ispale sasvim drugačije – rekla je Ash, koja je sa 17 godina spakovala stvari i uz blagoslov roditelja otišla u Los Angeles kako bi postala glumica. 
Otkrila je da je uvek bila savesna i odgovorna pa su je mama i tata, iako su bili zabrinuti, pustili da isproba samostalni život u Los Angelesu.
 
Povezana vest:  PREMIJERA FILMA SPAJDERMEN: POVRATAK KUĆI SUTRA U BIOSKOPIMA