charlie_sheen

Čarli Šin u četvrtom filmu iz serijala o bejzbolu

 

Holivudski glumac Čarli Šin igraće u četvrtom filmu iz serijala o bejzbolu „Prva liga“, objavio je Holivud riporter. Dejvid S. Vord, koji je režiser prva dva filma iz serijala, kazao je da će Šin u novoj priči, koja će okupiti više glumaca iz prvobitne postave, igrati Rikija Vona, mentora jednog mladog igrača.

Povezana vest:  Imate li znanje za drugo stanje?

-Radnja se dešava 20 godina kasnije, a Čarlijev lik je izvan sveta bejzbola. Ali, tim želi da se vrati kao mentor mladom bacaču – dodao je.

Vord je odbio da komentariše medijske navode po kojima je lik mladog igrača zasnovan na njegovom vanbračnom sinu. Prema novom scenariju, Vili Hejz (Vesli Snajps) i Pedro Serano (Denis Hejsbert) su treneri tima. U filmu će se pojaviti tri nova lika, kao predstavnici nove generacije igrača.

Povezana vest:  Robert Patinson se krije u vikendici Ris Viterspun

Vord je otkrio da će jednu od uloga u filmu igrati Korbin Bernsen, koji je bio u glumačkoj postavi u prva tri filma „Prva liga“.

Prvi film iz serijala snimljen je 1989, drugi 1994, a treći 1998. Treći film režirao je Džon Voren. Šin je igrao u prva dva ostvarenja. Vord je napisao scenario za sva tri filma.

Povezana vest:  Sutra počinje 28. Festival evropskog filma Palić