Rio_Publicity009

Poziv na audiciju za dečije glasove u crtanom filmu RIO

Audicija za dečije glasove u crtanom filmu RIO, novog ostvarenje autora LEDENOG DOBA, održaće se  u multipleksu „Kolosej“ 2. marta u 11 časova. Pozivaju se zainteresovane devojčice i dečaci, uzrasta od 9 do 12 godina, da dođu u pratnji nekog starijeg, zabave se na audiciji i nauče ponešto o glumi i načinu na koji se sinhronizuju crtani filmovi.

Povezana vest:  Premijera filma "Burleska" sutra u Centru "Sava"

Žiri, koji čine reditelj sinhronizacije „Rija“, Dragan Vujić Vujke, i glumci koji su pozajmili glasove – Jelena Petrović i Marko Živić, odabraće jednu devojčicu i jednog dečaka koji će dati svoje glasove prvom sinhronizovanom crtanom filmu ove godine.

RIO, čija je premijera zakazana za 14. april,  je duhovita animirana avantura za sve generacije, nastala u studiju „Blue Sky“ (zaslužan za blokbaster LEDENO DOBA). Priča prati papagaja Plavka, kućnu pticu koja ne ume da leti, na putu u egzotični Rio de Žaneiro. Tamo će upoznati poslednju ženku svoje vrste, Biserku, kao i mnogo prijatelja koji će mu pomoći da nauči da leti. Glavnim junacima, Plavku i Biserki, glasove su pozajmili Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, a svoje glasove su, osim Jelena Petrović i Marko Živić

Povezana vest:  Gvinet Paltrou pozirala gotovo naga za Veniti fer

Zainteresovani za audiciju prijavljuju se na i-mejl adresu [email protected]. Potrebno je naznačiti ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona. Broj učesnika i učesnica u audiciji je ograničen, tako da će prvenstvo imati oni koji se ranije prijave.

Sve informacije mogu se naći na adresi www.mcf.rs, kao i dobiti pozivom na broj telefona 011 3836939 radnim danima od 9 do 17h.

Povezana vest:  Statuete Oskara po uzoru na original iz 1929. godine