mel-gibsonMel Gibson i Oksana Grigorijeva postigli sporazum

Glumac Mel Gibson i njegova bivša devojka Oksana Georgijeva postigli su dogovor oko starateljstva nad njihovom maloletnom ćerkom Lucijom, prenele su danas agencije.

U saopštenju Višeg suda u Los Anđelesu navodi se da je dogovor postignut, a uslovi će se čuti 31. avgusta.

Gibsonov portparol je potvrdio da su se obe strane postigle sporazum.

Povezana vest:  86. DODELA OSKARA 2014, Po 10 nominacija za "Gravitaciju" i "Američku prevaru"

-Veoma cenimo pomoć sudije – rekao je u saopštenju za medije glumčev portparol.

Veza Gibsona i Georgijeve počela je da se raspada početkom 2010. godine, kada ga je Oksana optužila da ju je napao pesnicama i slomio joj zub u januaru prošle godine.

U martu, Gibson je pred sudijom priznao da je svojoj devojci udario šamar tokom svađe u kojoj je bio zabrinut za bezbednost njihove ćerke Lucije. On je proglašen krivim i dobio je 3 godine uslovne slobode.

Povezana vest:  BERLIN, VOLIM TE - paralelna premijera u Beogradu i sirom sveta 14. februara

Gibson je tvrdio da je Georgijeva pokušala od njega da iznudi 20 miliona dolara zbog nasilja koje je rezultiralo njehov raskid koristeći kao dokaze audio kasete na kojima se čuje da je on vređa preko telefona. Tužilac je odbio da je naknadno ispituje.

Snimci sa audio kaseta, koji su postavljeni na jedan veb sajt prošle godine, ugrozili su Gibsonovu karijeru. Glumac je zapao u nemilost javnosti posle objavljivanja ovih snimaka u kojima vređa Oksanu, preti joj ubistvom i priznaje da ju je udario.

Povezana vest:  Havijeru Bardemu ponuđena uloga u novom Bondu