Demi_Moore

Demi Mur: Nisam dostojna da budem voljena

 

Holivudska glumica Demi Mur, koja je nedavno okončala svoj šestogodišnji brak sa kolegom Eštonom Kučerom, rekala je da strahuje da “nije dostojna da bude voljena“.

-Ono što me zaista plaši je to što ću na kraju života otkriti da nisam bila voljena, da nisam dostojna toga. Postoji nešto fundamentalno pogrešno u vezi sa mnom – ocenila je 49-godišnja glumica u intervjuu za februarsko izdanje magazina “Harpers bazar“.

Povezana vest:  Ben Aflek pregovara o trileru

Ona u intervjuu, koji je sa njom radila njena prijateljica britanski fotograf Amanda de Kadent nije direktno govorila o svom rastanku sa 33-godišnjim glumcem, koji je usledio nakon njegovih ljubavnih afera, prenosi Rojters. Brak sa glumcem iz serije “Dva i po muškarca“ je njen treći i razlika od 16 godina između nje i Kučera privlačila je stalnu medijsku pažnju.

Murova je dodala da sloboda za nju znači:

-Pustiti nekoga da ode bez posledica. Živeti u sadašnjem trenutku. Ne osvrtati se za prošlošću i ne projektovati je na budućnost. To je sloboda. Ne brinuti o tome šta drugi ljudi misle o tebi.

Povezana vest:  Melisa Leo piše memoare

-Neko mi je jednom napisao da ne treba dozvoliti da zbog sopstvenih rana postaneš neko drugi. To je veoma moćno – istakla je ona.

Glumica, koja je trenutno dosta smršala i zbog toga odmah upala u žižu medijske pažnje, rekla je da je bila u “ljubavi i mržnji“ sa svojim telom, ali da ga je prihvatila takvo kakvo jeste.

Povezana vest:  Komedija “Džek i Džil” u bioskopima od 19. januara

-Ponekad sam u čudnom odnosu sa mojim telom, jer me ponekad izda i zato što nekada ne mogu da jedem šta hoću ili zato što moje telo neće da radi ono što ja želim da radi – objasnila je ona.

Murova i De Kadent su, inače, glavni producenti novog TV programa koji će se zvati “The Conversation“ (Razgovor) i koji će početi da se emituje tokom 2012. godine.