jennifer_lawrencw

Dženifer Lorens: Fanovi su me mrzeli zbog plave kose!

 

Dženifer Lorens, sve traženija američka glumica, kaže da se zbog plave boje kose našla u velikim problemima. Dženifer (21) je dobila glavnu ulogu u filmu The Hunger Games, ali kako je njena junakinja Katniš u knjizi opisana kao brineta, to je razljutilo obožavatelje kultnog književnog serijala autorike Suzan Kolins.

Povezana vest:  Danijel Radklif najbogatiji mladi britanski glumac

-Svi su se okomili na mene na forumima kad je objavljeno da sam dobila ulogu Katniš Everden. Bila sam iznenađena time koliko je tu bilo ljutnje i mržnje prema meni, a samo zato jer sam plavuša. Naravno da sam obojila kosu u smeđe zbog te uloge – priča  talentovana glumica, najpoznatija po ulozi Ri u ‘Zimskim kostima’ i ‘X-Menu’.

Povezana vest:  Triler sa Hale Beri "Poziv" od danas u bioskopima

Dženifer je ispričala da je njena mama nije prepoznala sa smeđom kosom.

-Mama je jednom ušla u moju kamp kućicu i kad me videla, samo je rekla: ‘Joj, oprostite, tražim Dženifer – To je bila smiješna situacija – rekla je Džen.

Inače, prvi nastavak The Hunger Games u omartu stiže u bioscope širom sveta, a mnogi su uvereni da je reč o novom filmskom fenomenu koji će oduševiti tinejdžere i nadmašiti po popularnosti i sagu Sumrak.

Povezana vest:  Danijel Krejg: Glumiću Bonda dokle god budem mogao