naomi-watts-j-edgar-premiere-in-la-november

Naomi Vots kao princeza Dajana
 
Australijska glumica Naomi Vots glumiće princezu Dajanu u novom biografskom filmu o nesuđenoj britanskoj kraljici, prenosi AP.
U Britanskom studiju „Ekos films“ navode da će film „Caught in Flight“ (Uhvaćen u letu) biti fokusiran na dve poslednje godine života princeze koja je 1997. poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu.
Režija filma, koji će početi sa snimanjem krajem godine, poverena je nemačkom reditelju Oliveru Hiršbigelu, široj publici najpoznatijem po ostvarenju „Utergang“ o poslednjim danima Trećeg Rajha u Hitlerovom bunkeru. Scenario potpisuje Stiven Džefriz (The Libertine).
Prema rečima producenata, film prikazuje „kako istinska lična sreća koju po prvi put pronalazi“ pomaže Dajani da postane jedan od „vodećih međunarodnih aktivista i humanitarnih radnika“.
Naomi Vots, koja je 2004. bila nominovana za Oskara za ulogu u filmu „21 Gram“, kazala je da je počastvovana što je pozvana da igra Dajanu.

 

Povezana vest:  „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” i dalje najgledaniji film, za sedam nedelja film gledalo 118 000 gledalaca