Bane i Ljuma 

SUTRA PREMIJERA FILMA „CRNA ZORICA“
 
„Crna Zorica“, crna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus biće premijerno prikazana sutra, 20. marta (20:30) u Sava centru.
Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u prazoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Ljutiti seljani su joj zbog toga nadenuli nadimak „poljubac smrti“. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.
U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo. Scenarista filma je Goran Mojsin. Svi oni će se sutra pokloniti beogradskoj publici.
Film će nakon beogradske premijere, 21. marta biti prikazan i u Novom Sadu, a dan posle, 22. marta, ekipa filma će se pokloniti publici u novootvorenom bioskopu Cineplexx u Kragujevcu.



Povezana vest:  Danijel Krejg: Džejms Bond je pijanac