Reese_Withersoopne_How-Do-You-Know

Otac Riz Viterspun optužen za bigamiju
 
Otac oskarovke Riz Viterspun, Džon Draper Viterspun naćiće se uskoro na sudu jer ga je glumičina majka optužila za bigamiju, prenosi AFP.
Meri Elizabet Viterspun, poznatija kao Beti, rekla je da je čula za drugi, ilegalni brak svog supruga nakon što su je nazvali prijatelji i rekli za venčanje koje je objavljeno u jednim lokalnim novinama 22. aprila.
-Kada sam se suočila sa mužem on je rekao da nije znao ko je Trisijana Tejlor bila i da se ne seća da se oženio – navela je Viterspunova (63) u pismenoj izjavi i dodala da veruje da njen suprug pati od demencije jer se se seća da se oženio svojom dugogodišnjom devojkom.
Sud u Tenesiju zabranio je Tejlorovoj da koristi prezime Viterspun kako ne bi podigla kredit “predstavljajući se kao žena doktora Džona Drapera Viterspuna“ i stekla bilo kakvu njegovu imovinu.
Viterspunovi su se razišli 1996. godine kada se glumičina majka preselila “zbog muževljevog alkoholizma, neverstva, rasipništva“, navela je ona u izveštaju.
‘-Volim svog muža i ne želim razvod’ – rekla je Beti Viterspun i dodala: – Njemu je potrebna pomoć.
Beti Viterspun je rekla da je čula od jednog istražitelja da Tejlorova želi da njen suprug napiše novi testament i takođe da “želi da pozajmi novac kao gospođa Džona Viterspuna“.
Zbog problema sa alkoholom i prevelikim trošenjem Džon Viterspun pati od depresije i nedavno je napustio svoju medicinsku praksu, navodi ona.
On je takođe i dijabetičar ima i srčanih problema i “u svakom pogledu nije dobro“, napisala je Beti Viterspun dodajući da on “može lako da umre zbog nedostatka lekova ili previše lekova ili nekih drugih zlonamernih postupaka“.
Džon Viterspun (70) je pokušao da Tejlorovu dovede na ćerkino venčanje u martu 2011. godine, ali je obezbeđenje odbilo da je pusti jer nije bila na listi gostiju.
Viterspun i Tejlorova su se venčali u malo većoj privatnoj kući u Tenesiju 14. januara, a proslava za porodicu i prijatelje je planirana da se održi na leto u Nešvilu.
Prvo sudsko saslušanje je zakazano za 31. maj.

 

Povezana vest:  Reditelj Piter Veber svečano otvorio deseti Japansko-srpski festival filma