Kristen-Stewart_22

Ko je Kristen Stjuart poklonio tajanstveni prsten?!

 

Mlada glumica na srednjem prstu nosi zlatni prsten, ali ne želi da otkrje ko joj ga je poklonio! Kristen Stjuart, zvezda ‘Sumraka’ i ‘Snežane i lovca’, predstavila se u intervjuu za američko izdanje časopisa Elle u neobičnom izdanju.

Roberta Patinsona naziva svojim j****m dečkom, mahnito puši, auto joj je neuredan, a u intervjuu je često ponavljala prostote. ‘J****o’ joj je, čini se, omiljena reč, iako nije jasno od kada mlada glumica ima tu naviku.

Povezana vest:  Film "Motel Nana" na Sinema sitiju

Kristen Stjuart otkrila je da u rent-a-karu iznajmljuje nimalo glamurozne automobile jer ne može voziti svoj Mini Kuper, a da je ne slede paparaci. Kad upali motor, zapali Kamel. Na podu automobila ima par patika, prazne boce proteinskih pića i limenke Koka Kole, pepeljara je puna pikavaca.

Stjuart nosi i dva prstena – srebrni i zlatni. Srebrni je porodični poklon.

-Sva moja četiri brata, mama i tata imaju isti – kaže ona.

Povezana vest:  Podrška fonda Eurimages i projektu novog filma Srđana Dragojevića

-Moja mama ih je kupila za Božić.

Zlatni prsten na kažiprstu ima, čini se, misteriozniju istoriju.

-Svi žele da znaju otkud mi – kaže Stjuart I nastavlja lukavo: -Svi znaju za to – to je već smešno.

22-godišnja glumica je otkrila i da su joj smeđe kontaktne sočiva koje je nosila igrajući Belu u ‘Sumraku’ gotovo uništile oči.

-Sad stalno moram da nosim sunčane naočare. Ne mogu osetiti svoje očne jabučice. Uništile su me sočiva.

Povezana vest:  Kristof Valc kao Frojd u novom Kronenbergovom filmu

Iako se boji konja, morala je naučiti da jaše za ulogu u filmu ‘Snežana i lovac’ jer u jednoj sceni vodi vojsku od 250 muškaraca.

-Mrzela sam to. Nisam se navikla na taj celi j****i mentalitet komandovanja. Morate biti g***o. Morate u osnovi reći ko je gazda, a ja ne želim to da činim – rekla je Stjuart.