robsten

Kristen i Robert ne prestaju sa svađama
 
Robert Patinson i Kristen Stjuart, mladi par iz poznate sage ‘Sumrak’, navodno imaju problema u vezi te se često svađaju.
Mediji su se raspisali kako Robert Patinson i Kristen Stjuart ne provode previše vremena zajedno, a kada se to i dogodi, stalno se svađaju.
-Prolaze kroz krizu. Oboje su vrlo zauzeti poslom pa se viđaju sve manje poslednjih meseci – rekao je izvor blizak paru za Showbiz Spy.
Navodno dragoceno zajedničko vreme povode u razmiricama i svađaju se oko bezazlenih sitnica. Jedan od primera svega je da Kristen ne može podneti to što je Robert stalno uz mobilni telefon, čak i kad su u krevetu.
S druge strane, njega strašno nervira kada ona koristi mobilni za vreme večere, a Robert je navodno na dijeti jer je Kristen zaključila da se udebljao.
Glumac je navodno nabacio pokoji kilogram jer se često častio hamburgerima i pivom u pauzama između snimanja filmova, a draga mu je rekla da se sabere. Patinson mrzi da vežbi, ali se na njenu preporuku krenuo baviti sportom kako bi potrošio suvišne kalorije.

 

Povezana vest:  U prodaji karte za premijeru filma "Parada"