Kristen-Stewart_22

Da li su Majli Sajrus i Kristen Stujart loš uzor za mlade fanove?

Kristen  Stjuart(22) i Majli Sajrus (19) ‘krasi’ nezdrava navika, zbog koje su se neki američki mediji zapitali jesu li mlade zvezde vrlo loš uzor svojim mladim fanovima. Naime, mlade holivudske glumice često mogu da se vide s cigaretom u ustima

Holivud sam po sebi vrši velik uticaj na publiku kada je u pitanju populariziranje nikotinske zavisnosti, ali i mlade teen zvezde utiču na štetne navike svojih sledbenika, piše examiner.com.

Povezana vest:  Blizu 34.000 ljudi videlo film "Jesen samuraja"

Kristen Stjuart je još jednom protekle nedelje uhvaćena u kupovini cigareta koje su joj postale opsesija nakon burnog raskida s Robertom Patinsonom. Neki američki mediji smatraju da upravo njena loša navika utiče na fanove Sumraka, koji bi se mogli poistovetiti sa svojim idolom i pokazati empatiju zbog problema u kojima se Kristen trenutno nalazi.

Povezana vest:  Radivoje Raša Andrić, Lana Barić i Rikard Balada u glavnom žiriju 10. Bašta Fest-a

U ranim četrdesetim i pedesetim godinama prošlog veka zvezde su masovno posezale za cigaretom, posebno glumice, da bi dokazale svoju nezavisnost i pritom se više približile muškom statusu. U filmovima iz današnje produkcije cigareta se sve ređe viđa, a izuzetak je jedino kada je to obavezan element same uloge. Zvezde koje inače puše nemaju običaj to raditi u javnosti, štaviše smatraju da bi im to moglo bitno narušiti teško stečen ugled. S Majli i Kristen je sasvim drugačija priča! Slavne devojke, koje fanovi idoliziraju, svima pokazuju da je to sasvim prihvatljivo ponašanje. Upravo prizor cigarete u njihovim ustima u privatnom životu ima veći i snažniji uticaj nego njihova karijera.

Povezana vest:  Čening Tejtum radi na drugom delu filma ''Magični Majk''