Daniel_Radcliffe_films

Danijel Redklif: Već dve godine ne pijem alkohol
 
Danijel Redklif, zvezda filmova o Harryju Potteru, šokirao je mnoge priznanjem da se u mladosti opijao. Iako i danas uživa u druženjima s prijateljima, glumac se drži podalje od alkohola.
Mladi je glumac nedavno proveo vikend u Dublinu gde se super zabavljao, ali bez alkohola, piše Showbizspy.
Daniel (23) je otkrio da je pre dve godine, kad je imao 21, odlučio da prestane da pije.
-Ne želim da iznosim puno detalja, ali kad sam bio mlađi puno sam pio. Čak sam neke scene na setu Potera snimio pijan. Mogao bih tačno pokazati te scene u filmovima gde nisam bio sasvim svoj. Ali nikada nisam pio na snimanju. Ali pio bih pre posla. Ipak, odlučio sam da moram prestati s time. Nije mi se svidela osoba kakva sam tad postajao. Znao sam posle razmišljati šta sam ljudima rekao ili šta sam radio. To je bilo vrlo uznemirujuće i tužno. Bilo me je i sramota. Zbog svega toga sam odlučio prestati s alkoholom – kaže Redklif.
Danijelu kao i njegovim kolegama iz ‘Pottera’, Emi Votson i Rupertu Grintu, zasad dobro ide u glumačkom svetu nakon završetka snimanja tog popularnog filmskog serijala za mlade. Redklif je svojevremeno kazao da se još uvek boji toga da će morati snimiti još koji film o Poteru, zato bi ga mogla uznemiriti vest da je slavna spisateljica J. K. Rouling nedavno izjavila kako ponekad ipak razmišlja o nastavku Potera.
-Postoji nekoliko knjiga koje bi se dale razraditi. Činjenica je da nisam imala puno vremena zbog rokova. Ipak, ponosna sam na sve što sam napisala’, rekla je J. K. Rouling koja upravo danas (27. septembra) objavljuje svoju prvu knjigu za odrasle pod nazivom “The Casual Vacancy”, objavio je Digitalspy.
Autorka serijala o čarobnjaku Hariju Poteru rekla je da nakon megauspešnih knjiga za mlade ne oseća nikakav pritisak hoće li uspeti i s drugim delima. Dodala je kako svakako  planira ponovno objaviti neku knjigu za mlađe čitatelje.
Povezana vest:  Film ''Avatar'' u Srbiji gledalo preko 200.000 ljudi!