blake-lively-beach-savages6

Stounovi „Divljaci“ od 11. oktobra u bioskopima
 
Novi film Olivera Stouna „Divljaci“ (Savages) sa Eronom Tejlorom Džonsonom, Tejlorom Kičom, Blejk Lajvli, Džonom Travoltom, Benisijom Del Torom i Selmom Hajek u glavnim ulogama pojaviće se u bioskopima Srbije u četvrtak, 11. oktobra.
Kako je saopšteno iz Taramaunta, trostruki dobitnik Oskara Stoun vraća se na veliko platn uzbudljivim trilerom „Divljaci“ koji je zasnovan na istoimenom krimi-trileru Dona Vinsloua, koji je Njujork Tajms proglasio jednim od top 10 romana 2010. godine.
Preduzimači iz Laguna Biča, Ben (Džonson), smiren i milosrdan budista i njegov bliski prijatelj Čon (Kič), bivši specijalac mornaričkih „foka? i bivši plaćenik, vode unosan, domaćinski posao – gaje najbolju marihuanu ikad proizvedenu.
Takođe dele i jedinstvenu ljubav prema izuzetnoj lepotici Ofeliji (Lajvli). Život je idiličan u njihovom gradivhu u južnoj Kaliforniji… sve dok meksički Baha kartel ne odluči da se uključi u celu priču i da zahteva da se ovaj trio uortači s njima.
Kad nemilosrdni vođa kartela, Elena (Hajek) i njen brutalni pomoćnik, Lado (Del Toro), potcene neraskidivu vezu između ova tri prijatelja, Ben i Čon, uz pomoć nevoljnog, korumpiranog detektiva za narkotike (Travolta), povešće rat protiv kartela koji, na prvi pogled, nemaju šanse da dobiju.
I tako će započeti serija sve pokvarenijih i opasnijih smicalica i manevara u ovoj brutalnoj borbi živaca.
„Divljaci“ poseduju nekoliko tema koje se često pojavljuju u Stounovim filmovima: slojevite prevlasti, promena lojalnosti, preispitivanja onog najboljeg i najgoreg u ljudskoj prirodi, proučavanja kompleksnih porodičnih odnosa i dirljiv prikaz oštećenih ljudi od kojih neki pronađu sopstvenu vrstu heroizma.
Povezana vest:  Vil Ferel gostuje u seriji Ured