kristen_robert

Kristen Stewart smatra da je preljubom učvrstila vezu s Pattinsonom

Kristen Stewart (22), poznatija kao Bella iz sage ‘Sumrak’, životne greške smatra korisnima i veruje da one mogu poboljšati odnos između ljudi.

-Morate da prihvatite sopstvene strahove. Ako ste iskreni, grešićete, ali na kraju će sve biti dobro. Najzanimljivije stvari događaju se pošto pogrešimo – ispričala je Kristen za meksički magazin ’15 a 20′.
Kristeninu samouverenost ne deli 26-godišnji Robert koji želi polako da raditi na obnovi veze sa 22-godišnjakinjom.
-Kristen svim silama želi da njihova veza bude kao pre, ali Robertu će trebati dosta vremena da opet počne da joj veruje. On ne može da nastavi kao da se ništa nije dogodilo – rekao je izvor blizak paru za RadarOnline.com.
Kako je ranije objavljeno, Rob se pomirio s Kristen Stewart zato što se s njom oseća opušteno i što strahuje od ulaska u vezu s nekim novim. Podsećanja radi, dvadesetdvogodišnja Kristen prevarila je Pattinsona s rediteljem Rupertom Sandersom. Posle prekida koji je privukao ogromnu pažnju medija Pattinson je odlučio da joj pruži drugu šansu.
-Zaista je voli i boji se što bi mu druge mogle da naprave u vezi – piše u američkim on lajn medijima I nastavlja se: – Sa Kristen se oseća udobno, srećan je i ona to zna. Oseća da je najbolja za njega.

Povezana vest:  Svetska premijera dokumentarca Gorana Markovića o Koči Popoviću na Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma