zvoncica

Izbor za NAJ ZVONČICU!

Taramount film, magazin Lili, Naxi radio, bioskop Kolosej i Ušće Shopping Center pozivaju vas da učestvujete u takmičenju za NAJ ZVONČICU, koje će se održati u nedelju, 16. decembra sa početkom u 16h, u glavnom holu Ušće Shopping Centra.

Pozivamo sve devojčice uzrasta od 5 do 12 godina da tog dana pokažu da su baš one prave Zvončice. Potrebno je da se obuku onako kako misle da bi Zvončica trebalo da izgleda i da spreme recitaciju po svom izboru. Prijave se vrše na mejl [email protected] najkasnije do 13. decembra.

Povezana vest:  Velimir Bata Živojinović na Cinema City festivalu!

Žiri će biti sačinjen od glumaca koji su pozajmili glasove likovima iz najnovijeg Diznijevog filma „ZVONČICA I TAJNA KRILA“.

Najbolja Zvončica osvojiće vrednu nagradu za celu svoju porodicu, „PORODIČNI DAN U KOLOSEJU“. Nagrada obuhvata bowling za celu porodicu (2 bowling igre) i zabavu na arkadnim igrama (po 4 žetona za svakog člana porodice).

Sve učesnice će dobiti na poklon karte za film u bioskopu Kolosej, Ušće Shopping Center poklončić, Naxi poklon paketić, kao i promo materijale i plakat iz filma, koje obezbeđuje distributerska kućaTaramount film.

Povezana vest:  Kristen Davis: Sumnjam da ćemo snimati 'Seks i grad 3'

Zabavu će upotpuniti i animatori – klovn balondžija i klovn koji će šminkati dečija lica po motivima iz filma a deca iz UMS škole za talente će svojim učešćem sasvim sigurno napraviti čarobnu atmosferu na ovom lepom dešavanju.

Dođite da se družimo!