iron men 3 1Premijera filma „Iron Man 3“ 1. maja u „Koloseju“

Film „Iron Man 3“ u režiji Šona Bleka, nastavak avantura milijardera i pronalazača Tonija Starka, biće premijerno prikazan 1. maja u bioskopu „Kolosej“, najavio je danas distributer „Taramaunt“.
U novom filmu studija „Marvel“, Stark/Iron Man, koga ponovo igra Robert Dauni Džunior, suočiće se sa neprijateljem čiji uticaj nema granica.
Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima.
Sateran u ćošak, moraće da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže. Na tom putu Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: „Da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?“
„Iron Man 3“ nije samo kulminacija prethodna dva filma, već i nastavak Marvelovih „Osvetnika“.
Autori su se odlučili da u ovom filmu istraže šta bi se desilo kad bi Toni Stark potpuno ostao bez para i igračaka i bio primoran da nađe novi način da postane super heroj.
Dauni Džunior kaže da je „najbolje kod „Iron Man 3″ to što će samo nastaviti neke stvari koje su i pokrenule ovu franšizu“.
-Posle neverovatnog uspeha „Osvetnika“, dobili smo mogućnost da ne uspostavljamo novi film već samo da istražimo lik Tonija Starka na potpuno prirodan i prijemčiv način – objasnio je Dauni Džunior.

Povezana vest:  Suzan Sarandon i Džuli Kristi u filmu Roberta Redforda