cuvari„Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ pretpremijerno od 18. maja

„Čuvari tajnog kraljevstva“, najnovija 3D avantura autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“ u domaćim bioskopima pretpremijerno će se prikazivati od 18. maja. Tako će domaća publika ovaj film, sinhronizovan na srpski, moći da pogleda pre svetske premijere, koja je zakazana za 24. maj.
Junacima filma glasove će pozajmiti dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe „Aerosmit“ Stiven Tajler.
Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa „Lifmen i hrabre dobre bube“ predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Kada M.K. iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.

Povezana vest:  Šon Pen zbunjen svojom ulogom u filmu ''Drvo života"