vreme-za-ljubavLadies night uz „Vreme za ljubav“ samo u biskopima Cineplexx

Film „VREME ZA LJUBAV“ (ABOUT TIME) biće prikazan na Laides night-u 16. oktobra u bioskopima Cineplexx Delta City i Cineplexx Kragujevac Plaza sa početkom od 20h.
Karte za ove projekcije su poštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx.
Distributerska kućaTaramount film i bioskopi Cineplexx obećavaju dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sniženu cenu karte i poklone! Sve dame će ove večeri dobiti na poklon magazin Cosmopolitan.
Film Ričarda Kertisa, scenariste filma „U stvari, ljubav“, „Ja u ljubav verujem“ i „Četiri venčanja i sahrana“ nam donosi Rejčel Mekadams i Domnala Glisona u predivnoj romantičnoj priči koja vas nikako neće ostaviti ravnodušnim!
Posle još jedne nezadovoljavajuće novogodišnje zabave, Timov otac (Bil Naji) otkriva svom sinu da su muškarci iz njihove porodice oduvek imali sposobnost da putuju kroz vreme. Tim ne može da menja istoriju, ali može da menja događaje iz sopstvenog života. I tako će on odlučiti da poboljša svoj svet… tako što će naći devojku.
Nažalost, to neće biti baš tako lako.
Kad se preseli u London da bi postao advokat, Tim će konačno upoznati lepu ali nesigurnu Meri (Rejčel Mekadams). Oni će se zaljubiti, ali će se desiti jedna nezgoda prilikom putovanja kroz vreme što će prouzrokovati to da se nikad nisu ni sreli. Onda će se ponovo po prvi put upoznati… i opet… ali konačno, posle mnogo veštih putovanja kroz vreme, on će osvojiti njeno srce.
Tim će zatim koristiti svoje moći da osmisli savršenu, romantičnu prosidbu, da spasi svoje venčanje od najgore kumove zdravice na svetu, da spasi poslovnu propast svog najboljeg druga i da odvede svoju trudnu ženu u bolnicu na vreme za porođaj, uprkos užasnoj saobraćajnoj gužvi.
Ali kako se njegov neobičan život bude odvijao, Tim će shvatiti da jedinstven dar koji poseduje ne može da ga spasi od svih tuga, uspona i padova koji pogađaju sve porodice, širom sveta. Postoje veliki nedostaci putovanja kroz vreme, koje može da bude i izuzetno opasno. „Vreme za ljubav“ je komedija o ljubavi koja otkriva da postizanje svega u životu možda uopšte ne zahteva putovanje kroz vreme.

Povezana vest:  Robert Pattinson i Kristen Stewart opet raskinuli