visual photo 705FILM „VOJNA AKADEMIJA 2″ OD 6. NOVEMBRA U BIOSKOPIMA

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?
Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici.
Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.
Pogledajte uzbudljivi filmski nastavak popularne serije koja je postavila nove standarde i pronađite odgovore na sva vaša pitanja, u svim bioskopima širom Srbije.
U glavnim ulogama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić.
U ostalim ulogama: Sofija Rajović, Slobodan Stefanović, Miloš Timotijević, Goran Jokić, Aleksandar Radojičić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Branislav Lečić, Tihomir Stanić, Vojislav Brajović, Ivana Mihić, Marija Milovanović.
Specijalni gost: Vlado Georgiev
Producent: Nebojša Nele Garić, direktor filma: Nenad Dimitrijević, kreativni tim: Boban Jevtić, Dejan Zečević, direktori fotografije: Zoran Petrović SAS, Nebojša Bašić SAS, dizajner zvuka: Vladan Korać, snimatelj zvuka: Novica Jankov, šminka: Mirjana Aćin, kostim: Lana Pavlović, kompozitor: Nemanja Mosurović, scenografija: Zorana Petrov, montaža: Aleksandar Popović

Povezana vest:  Džulijan Mur "L'Orealov" ambasador i lice nove kreme

Šta ćemo gledati u filmu, a šta u novih sedam epizoda serije pitali smo reditelja filma „Vojna akademija 2″ Dejana Zečevića:
– Film je zasnovan na događajima iz života junaka koje smo pratili u prethodnoj sezoni i urađen je kao tinejdžerska priča. U malo drugačijem je ruhu, jer je u pitanju veliko platno, a biće prilično dinamičan, sa mnogo obrta i novih likova. Kadeti su sada uglavnom u fazi školovanja koje se tiče avijacije, pa je velik broj kadrova snimljen na aerodromima. Serija je mnogo šira i uključuje i događaje iz života onih koji nisu na samoj akademiji. Zaista smo se potrudili da ispunimo očekivanja publike, koja je predugo čekala. A kada nešto prati, zavoli i čeka, onda prosto mora da dobije još više i bolje.

Povezana vest:  U prodaji ulaznice za retrospektivu filmova Rajka Grlića

Premijere filma „Vojna akademija 2″ u bioskopima uz prisustvo glumaca i ekipe filma u gradovima:
Novom Sadu 07. novembra (Arena)
Nišu 08. novembra (Bioskopi Vilin grad i Kupina)
Zrenjaninu 08. novembra
Čačku 09. novembra
Kragujevcu 09. Novembra (Cineplex)
Kraljevu 10. novembra
Obrenovcu 11. novembra
Banja Luci 14. novembra
Požarevcu 15. novembra
Kikindi 17. novembra
Arandjelovcu 19. Novembra
Sve informacije možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici Vojne akademije.
https://www.facebook.com/movie.vojna.akademija

Povezana vest:  Izostanak komemoracije Fari Foset na Oskarima nije greška

Film će biti prikazivan u bioskopima i u ostalim gradovima širom Srbije tokom 4 meseca i to u: Smederevu, Vršcu, Kruševcu, Lazarevcu, Leskovcu, Pančevu, Užicu, Valjevu, Novom Pazaru, Aleksandrovcu, Boru, Jagodini, Kikindi, Kovinu, Loznici, Negotinu, Požegi, Sremskoj Mitrovici, Bečeju, Vrbasu, Knjaževcu i ostalim gradovima.