Ladies nightSpecijalna projekcija za dame uz premijeru filma „Mračne ulice Menhetna“
 
Ladies night uz premijeru filma „Mračne ulice Menhetna“ održaće se u sredu, 27. novembra samo u Cineplexxu Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sniženu cenu karte i poklone! Sve posetioce večeri očekuje poklon magazin Gloria IN i koktel Campari Orange.
U potrazi za novim početkom i američkim snom, davne 1920. godine, Eva Cibulski i njena sestra Magda, iz svoje rodne Poljske plove za Njujork. Kada stignu na ostrvo Elis, lekari otkrivaju da je Magda bolesna i sestre bivaju razdvojene. Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, bez ikoga i u očajničkoj želji da bude sa Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog, ali zlog čoveka, koji je tera na prostituciju. Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa da pobegne iz košmara u kome se nalazi.
Reditelj Džejms Grej, najpoznatiji po filmovima „Mala Odesa“ i „Ljubavnice“, nam u filmu „Mračne ulice Menhetna“ predstavlja intrigantnu priču o mladoj medicinskoj sestri koja se bori da preživi u mračnom Njujorku 1921. godine. Glavne uloge u filmu tumače Marion Kotijar, Žoakin Finiks I Džeremi Rejner.
Karte za Ladies night su u prodaji i mogu se rezervisati putem sajta www.cineplexx.rs .
Povezana vest:  Spremite se za novi nastavak filma "Ivica i Marica"