seth-rogenForbs: Set Rogen najmarljiviji glumac Holivuda
Glumac Set Rogen (Seth) proglašen je za najmarljivijeg holivudskog glumca, pošto je u proteklih pet godina igrao u 10 filmova koji su u SAD premašili zaradu od 20 miliona dolara, objavio je američki poslovni časopis Forbs (Forbes).
Forbs je listu najvrednijih glumaca Holivuda sastavio na osnovu analize podataka o filmovima snimljenim između januara 2005. i decembra 2009. i koji su u američkim bioskopima postigli zaradu veću od 20 miliona dolara.
Među najuspešnijim filmovima Seta Rogena su „4 banke a nevin“, „Zaglavilo se“ i „Superloš“, a davao je i glas junacima animiranih filmova „Šrek 3“, „Horton“ i „Kung fu panda“.
Na drugom mestu Forbsove liste je Morgan Frimen (Freeman), koji je igrao u devet filmova sa zaradom većom od 20 miliona dolara. Među njima su „Svemogući Evan“, „Lista poslednjih želja“ i „Dobitna kombinacija“.
Met Dejmon (Matt Damon) je treći, zahvaljujući ulogama u osam filmova čija zarada premašuje 20 miliona dolara („Dvostruka igra“, „Igra sa nastavlja“).
U osam filmova igrao je i Vil Ferel (Will Ferrell), koji je zauzeo četvrtu poziciju, dok je peti Robert Dauni Mlađi (Downey) sa sedam filmova koji su inkasirali više od 20 miliona dolara.
Slede Semjuel L. Džekson (Samuel Jackson), Sandra Bulok (Bullock), Meril Strip (Meryl Streep), Šaja Labaf (Shia LaBeouf) i Kristijan Bejl (Christian Bale).
Povezana vest:  Hale Beri se udaje?