MadonnaMadona režira svoj treći film – ljubavnu priču

Američka pevačica Madona ponovo namerava da se lati kamere.
Nakon filmova „W.E.“ i „Prljavština i mudrost“, kraljica popa će režirati adaptaciju romana „Ade: Ljubavna priča“ (Ade: A Love Story) Rebeke Voker, ćerke dobitnice Pulicerove nagrade Alis Voker, autorke čuvene knjige „Boja purpura“.
Nakon što je roman objavljen prošlog oktobra, 55-godišnja pevačica je na svom sajtu postavila fotografiju knjige uz poruku „Pročitajte ovu knjigu! Neverovatan doživljaj! Predivna ljubavna priča!“
Roman govori o američkoj studentkinji koja se zaljubljuje u mladog muslimana na afričkom ostrvu. Njihovu početnu idilu zakomplikovaće sudar dveju kultura.
Prema pisanju Holivud riportera, producenti će biti Rebeka Voker i Brus Koen (U dobru i u zlu, Američka lepota) sa kojima Madona trenutno traži scenaristu koji će adaptirati knjigu.
Od svog poslednjeg filma, „W.E.“, o romansi Edvarda VIII i Volis Simpson, Madona se uglavnom bavila muzikom. Izdala je album „MDNA“ i održala seriju koncerta u okviru svoje svetske turneje. Magazin Forbs ju je proglasio najplaćenijom poznatom ličnošcu u 2013.

Povezana vest:  Vinona Rajder traži muža