Emma-Watson douglas both„NOJE“ potopio i naše bioskopske blagajne

 

Film „NOJE“ (NOAH) je samo na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne pogledalo preko 17.500 ljudi. To je drugo po redu najbolje otvaranje jednog Paramountovog naslova, odmah iza filma „RAT SVETOVA“ (WAR OF THE WORLDS) koji je je 2005. godine, prvog vikenda prikazivanja imao 19.249 gledalaca.
Iako je izazvao mnogo bure u javnosti, na svetskom nivou „NOJE“ je već prvog vikenda zaradio preko 95 miliona dolara!
Inspirisan epskom pričom o hrabrosti, požrtvovanju i nadi, reditelj Daren Aronovski („Izvor života“, „Crni labud“, „Rvač“)  nam na veliko platno prenosi svoju adaptaciju večne priče o Noju. Dobitnik Oskara, Rasel Krou igra ulogu čoveka izabranog za neverovatnu misiju spasavanja od apokaliptične poplave koja će uništiti svet. Nikada ranije nije ova priča o Noju ispričana na velikom platnu sa takvom živošću, pozivajući publiku da iskusi ove neverovatne događaje kroz oči i emocije Noja i njegove porodice, dok prolaze kroz strah i veru, uništenje i trijumf, poteškoće i nade.
Ukoliko još uvek niste pogledali ovaj naslov, oko koga se svetski kritičari slažu da je u najmanju ruku spektakularan, savetujemo vam da to učinite što pre u vašem omiljenom bioskopu!
„NOJE“ se nalazi na redovnim repertoarima bioskopa Cineplexx Delta City, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plazza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni univerzitet Subotica, Art (Užice), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u ostalim odabranim gradovima širom Srbije, putem Mobilne 3D Cinema opreme.
Povezana vest:  Počasni Oskari uručeni uz stroge mere bezbednosti