Galaxy K zoom 3 colorsSamsung predstavlja Galaxy K zoom, novi specijalizovani smart telefon sa optičkim zumom

Kompanija Samsung Electronics Ltd. danas je predstavila novi specijalizovani smart telefon sa optičkim zumom, Samsung Galaxy K zoom. Galaxy K zoom je novi smart telefon koji spaja naprednu tehnologiju digitalnog fotoaparata sa Samsung Galaxy iskustvom kao vodećim u toj grani industrije. Ovaj zabavni i jednostavni uređaj poseduje mogućnost lakog fotografisanja, pravu optiku i vrhunski dizajn, pri čemu korisnicima nudi mobilna rešenja koja su im potrebna da prave vizuelne sadržaje profesionalnog kvaliteta.
„Predstavljanjem uređaja Galaxy K zoom, Samsung nastavlja da demonstrira čvrstu rešenost da stvori proizvode koji ispunjavaju najrazličitije zahteve naših korisnika“, izjavio je Sun Hong Lim, potpredsednik poslovne jedinice za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Novi Galaxy K zoom omogućava korisnicima da bez imalo napora fotografišu i razmenjuju svoje najvažnije svakodnevne trenutke uz jasne slike i udobnost i konekciju kakvu nude smart telefoni iz linije Galaxy, što za rezultat ima jedinstveno i sveobuhvatno mobilno iskustvo.“
Kao smart telefon sa optičkom zumom, Galaxy K zoom poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog fotoaparata, tako da nikada ne propustite važne trenutke i uvek napravite odlične fotografije. Galaxy K zoom ima novu tehnologiju objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10x optički zum. Ovaj uređaj ima optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i daje izuzetne rezultate u uslovima slabe osvetljenosti. Takođe, izdvaja se i BSI CMOS senzor od 20.7 megapiksela za ultra oštre fotografije sa mnoštvom detalja. Uz to, uređaj poseduje blic Xenon Flash koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike sa prirodnim sjajem.
Novi uređaj spaja najnaprednije funkcije fotoaparata, uključujući AF/AE razdvajanje (/Auto Focus/ Auto Exposure razdvajanje) za precizan balans svetla i jasnoće, kao i sledeću generaciju načina rada Pro Suggest koji nudi 5 optimizovanih podešavanja filtera. Tu je i opcija Selfie Alarm koja omogućava korisnicima da lako prave autoportrete. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video snimci izuzetnog kvaliteta.
Galaxy K zoom, smart telefon sa optičkim zumom, ima ergonomski dizajn i elegantne linije zbog čega udobno leži u ruci. Uz to, Galaxy K zoom nudi sve funkcije koje korisnici žele od jednog vrhunskog Galaxy smart telefona, kao što je Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikacije, kao i Studio za lako uređivanje fotografija i video snimaka.

Povezana vest:  Samit bezbednosnih analitičara ponovo se održava onlajn ovog oktobra