NX3000 White 5Samsung SMART fotoaparat NX3000: spoj retro dizajna, odličnih performansi i lakog povezivanja

Samsung NX 3000 predstavlja najnoviji model nagrađivane NX serije kamera sa kompaktnim sistemom. Uz najmodernije tehnološke specifikacije smeštene u retro dizajn, premijum fotoaparat NX3000 je odličan izbor za sve ljubitelje fotografije koji žele moderan uređaj, koji im omogućava jasne i kvalitetne slike i jednostavno snimanje.
NX3000 ima moćni CMOSenzor od 20.3MP APS-C,1/4000 brzinu zatvarača blende i uzastopno slikanje od 5 kadrova u sekundi, zbog čega pravi neverovatno jasne slike, u svakom trenutku i na svakom mestu.
Sa fokusom na snimanju autoporterta, Samsung NX3000 poseduje odgovarajući pokretni displej od 3.0 inča sa opcijom Wink Shot. Jednostavnim otvaranjem ekrana, korisnici mogu da uključe uređaj i naprave savršen selfi jednim pokretom.
Kao standardni dodatak na svim novim Samsung SMART fotoaparatima, NX3000 poseduje vodeću funkciju Tag & Go koja omogućava objavljivanje fotografija putem najmodernijeg Wi-Fi i NFC povezivanja. Tag & Go dopušta upotrebu naprednih funkcija povezivanja koje obuhvataju: Photo Beam, Remote Viewfinder Pro i Mobile Link.
Model NX3000 biće dostupan u beloj, crnoj i smeđoj boji, uz Samsungov novi kompaktni 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS objektiv. Ovaj moćni, kompaktni i lagani objektiv dopušta lako i zgodno fotografisanje i zumiranje, sa neverovatnim detaljima u svakoj fotografiji. Uz to, sa 16-50mm Power Zoom objektivom, korisnici mogu da kontrolišu funkciju zuma na fotoaparatu na svom mobilnom uređaju putem opcije Remote Viewfinder Pro, što će im pružiti još veću kreativnost.

Povezana vest:  Naučni kamion od 6. do 10. jula ispred TC Ušće