Sony h.ear fotografija 1

Novi statement aksesoar – Sony h.ear slušalice

Ove jeseni prigrlite boje i izaberite upadljive aksesoare među kojima su i vaši omiljeni gedžeti! Efektno, poput trenč mantila ili male crne haljine, besprekorne monohromatske h.ear slušalice donose nepogrešiv dodir klasike u svet tehnologije, koji je postao neizostavan deo naših života.

„Manje je više“ je zlatno pravilo dobrog ukusa, pa je estetika kojom su se Sony dizajneri vodili „Jedan oblik – jedna boja“. Svaka komponenta ovih slušalica izrađena je tako da završni proizvod čini harmoničnu celinu, sa praktično nevidljivim spojevima. Pet bezvremenih i smelih nijansi slušalica odolevaju svim promenama trendova, pa će zasigurno postati vaš stilski kec u rukavu.

Povezana vest:  Samsung, BuzzFeed i Dodo počinju saradnju

Izaberite uzbudljivu cinober crvenu i pokažite svoju strast prema plesu uz zavodljive ritmove. Boja limete vratiće vas na neonske žurke i uživanje u osvežavajućim letnjim koktelima i mirisu mora, dok će luksuzna nijansa tirkizne, viridijan plava, uneti pravu dozu „it“ faktora čak i u opuštene modne kombinacije. Sofisticirana bordo roze donosi notu ženstvenosti i šarma, dok je neprevaziđena ugljeno crna pravi izbor za ljubitelje minimalistične otmenosti i klasične elegancije. U ovim jarkim nijansama dostupne su i h.ear in slušalice za unutrašnjost uha sa funkcijom digitalnog potiskivanja buke (model MDR-EX750NA), kao i Walkman NW-A20.

Povezana vest:  Budućnost mobilnog plaćanja u Srbiji – šta će banke učiniti?

Slušalice h.ear (model MDR-100AAP) možete jednostavno sklopiti i spakovati u torbu, a dodatno će ih čuvati i futrola – u odgovarajućoj boji, naravno! Uz kabl koji se ne upetljava, slušalice možete bezbrižno da odložite do sledeće prilike. Ukoliko ih koristite sa pametnim telefonom, daljinski upravljač i mikrofon na kablu daju vam dodatnu kontrolu nad puštanjem muzike i omogućavaju da obavljate pozive (ukoliko zaista morate da se javite u sred „one vaše“ pesme).
Osim šik dizajna, ove slušalice će vam priuštiti vrhunsko iskustvo slušanja najfinjih nijansi svakog tona. Instrumente, vokale, čak i uzimanje daha između stihova moći ćete da čujete kristalno jasno, upravo onako kako ih je umetnik zamislio u studiju, zahvaljujući reprodukciji zvuka u visokoj rezoluciji.

Povezana vest:  Savršeno rešenje za fotografisanje u mraku – Huawei P30 Pro

Dodajte malo boje u svoju rutinu i sigurno ćete biti primećeni. A i koji još statement komad može da vam pruži soundtrack za svaki dan?