LG HBS-910 Fotografija 3Nove LG Tone Infinim slušalice u novoj godini

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje najnovije Tone Infinim slušalice (HBS-910) na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016, koje su unapređene još savremenijim dizajnom i vrhunskim kvalitetom zvuka. Ovaj proizvod će biti najpre dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država u februaru, a zatim na ključnim tržištima Azije i Evrope.

Naslednik popularnih HBS-900 slušalica, novi Tone Infinim model nasledio je glavne karakteristike svog prethodnika, kao što su mogućnost potpunog uvlačenja kabla i Harmon/Kardon® kvalitet zvuka. Tone Infinim slušalice pružaju mogućnosti i funkcije koje nedostaju većini konkurentnih wireless slušalica, kao što su metalno kućište i dugotrajna baterija. Uz pomoć Quad-Layer Speaker tehnologije, nove LG slušalice pružaju vrhunski audio doživljaj, uz odličan balans zvuka i unapređenu frekvenciju odziva, za bogatije basove i oštrije visoke tonove.

Povezana vest:  David Gueta - EXIT zvezda čije ime sajber kriminalci najčešće zloupotrebljavaju

Bučno okruženje, kao što su gužva u gradskom prevozu ili ulična buka, ne predstavljaju izazov za nove Tone Infinim slušalice, a Dual cancelling mikrofoni omogućavaju korisnicima da obave telefonski poziv u bilo kojim uslovima. Zajedno sa novim HBS-910, kompanija LG ažurira svoju besplatnu Tone & Talk android aplikaciju sa dve nove funkcije, Voice memo i Find me, koje pružaju mogućnost snimanja razgovora i pomaganja prilikom traženja smart telefona koji je zagubljen.

Povezana vest:  SAD: Android premašio BlackBerry u prodaji

„Tone Infinim slušalice postavljaju novi standard kada je dizajn bežičnih slušalica u pitanju. Napravili smo audio uređaj koji poseduje bateriju koja traje i po nekoliko dana, udoban je i jednostavan za nošenje oko vrata i dok se ne koristi i, što je najvažnije, pruža fantastičan zvuk“, izjavio je Chung Sue-Hyun, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics.

Povezana vest:  Lako i jednostavno do omiljenih aplikacija na Huawei uređajima