Samsung nove ves masine

Samsung uvodi značajne inovacije u čišćenju

Samsung, svetski lider u inovacijama kućnih aparata, najavio je dva značajna dodatka svom asortimanu veš mašina za 2016. godinu, sa inteligentnim promenama u dizajnu koje korisnicima donose značajnu dobrobit. Ovi novi proizvodi mogu se pohvaliti jednostavnim, ali istinski praktičnim inovacijama koje menjaju način na koji korisnici vide čišćenje. Samsung je po prvi put zajedno sa drugim revolucionarnim novitetima u oblasti kućnih aparata predstavio ove inovacije na međunarodnom sajmu CES 2016.

„Samsung svoju pažnju usmerava ka spajanju lepote u dizajnu sa praktičnim inovacijama, kako bi proizveo uređaje koji potrošačima omogućavaju da budu efikasniji. Posmatrajući način na koji se potrošači bave čišćenjem u svom domu, zadali smo sebi zadatak da stvorimo jednostavna, ali ipak svrsishodna rešenja kojima ćemo prevazići sve prepreke koje potrošači jednostavno prihvataju kao neizbežni deo svoje rutine,“ izjavio je Džon Herington, viši potpredsednik, generalni direktor Divizije za kućne aparate pri kompaniji Samsung Electronics u Americi. „Naše najnovije dve mašine za pranje veša odslikavaju Samsungovu posvećenost ka uvođenju prefinjenog stila, smislenih inovacija i performansi bez premca.“

U žurbi da se opere veš tokom radne nedelje ili u toku užurbanog vikenda kada smo u trci sa vremenom da se završe svi kućni poslovi, vrlo je lako prevideti neku zalutalu čarapu. Samsung je osmislio jednostavno, praktično rešenje i kreirao vrata za dodavanje veša na svoju veš mašinu sa prednjim vratima. Samsungova mašina sa frontalnim punjenjem sa dodatnom funkcijom „AddWash“ ima vrata sa jedinstvenim pristupom koja olakšavaju dodavanje bilo kog zaboravljenog odevnog predmeta ili dodatne doze deterdženta u toku ciklusa pranja, bez potrebe da se mašina isprazni od vode i da se njena glavna vrata otvore.

Povezana vest:  SVIMA JE POTREBAN COOLPAD BIG BOY

Sa najvećim kapacitetom na svetu od oko 142 l, što znači da mašina može da opere veš koji staje u 3,6 korpi za veš, u jednom ciklusu, u okviru standardnih dimenzija mašine od oko 69 cm, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom se ne može meriti sa bilo kojom drugom mašinom na tržištu, kada je reč o pranju veša.

Osim toga, ova mašina koja štedi vreme i pruža visoke performanse osigurava da se dobije čistoća koja je potrebna, za najkraće moguće vreme. Od nežnog pranja delikatnih tkanina, do naprednih tehnologija koje izvlače bolje rezultate iz deterdženta, do pune mašine veša opranog za samo 30 minuta, Samsungova mašina sa prednjim vratima sa AddWash funkcijom lako može da drži korak i sa najtežim zadacima koje pred nju može da stavi jedna porodica.

Ova Samsungova mašina sa frontalnim punjenjem sa AddWash funkcijom (model WF50K7500AV) debitovaće u Samsungovoj novoj boji crnog nerđajućeg čelika.

Takodje, Samsung sada podiže svoju revolucionarnu Activewash™ veš mašinu sa punjenjem odozgo na nov nivo, uvodeći potpuno nov dizajn „Mid Control“ čime se cela kontrolna ploča mašine postavlja u ravni sa gornjom pločom mašine, gde je lako dostupna. Ovaj fenomenalno elegantan i moderan dizajn je podjednako inovativan kao i tehnologija pranja koja se nalazi unutar mašine. Ovaj uređaj donosi kontrolnu ploču sa digitalnim taktilnim ekranom koji je besprekorno postavljen u ravni sa poklopcem.

Povezana vest:  Android telefoni na koje treba obratiti pažnju u 2023. godini

U Samsungovoj activewash™ veš mašini sa punjenjem odozgo sa centralnom kontrolnom pločom, ugrađeni activewash™ lavabo je veći i dublji, čime stvara bolje optimizovan prostor za tretman veša pre pranja. Na ovaj način može se jednostavno potopiti veš pre pranja, uz mlaz vode i nežnu površinu za trljanje, a zatim i veš i vodu direktno prebaciti u bubanj mašine na pranje.

Samsungova super-brza Super Speed tehnologija vam omogućava da pratite svoj raspored,

skraćujući vreme pranja na samo 30 minuta (do 50% brže od drugih mašina) bez žrtvovanja učinka pranja. Njena inovativna tehnologija pametne nege Smart Care i VRT® tehnologija smanjenja vibracija upotpunjuju sliku prelepo dizajnirane veš mašine koja predstavlja savršen ergonomski spoj snage, performansi, dizajna i brige o životnoj sredini.

Mnogo pažnje je posvećeno uticaju ove mašine na životnu sredinu. Samsungova activewash™ veš mašina sa punjenjem odozgo funkcioniše kao da je u pitanju mnogo manja mašina, kada je reč o ekološkim faktorima, sa većim brojem programa koji omogućavaju smanjenje količine i temperature vode koja se koristi. Samsung je u ovoj industrijskoj grani na vodećem položaju kada je reč o mašinama sa punjenjem odozgo, u pogledu kilovata koji se godišnje uštede usled manje potrošnje, kao i faktora vode (WF), što su glavna merila efikasnosti mašina za pranje veša koja je propisao ENERGY STAR®.

Samsung je na sajmu CES uz postojeće modele robota-usisivača POWERbot VR9000 i POWERbot Essential, predstavio dva nova člana ove porodice, POWERbot Turbo i POWERbot Essential Wi-Fi.

Sada sa 70 puta većom usisnom snagom od vodećeg brenda u oblasti robota – usisivača, Samsungov POWERbot Turbo Robotic usisivač je pouzdan partner u domu. Opremljen mogućnošću bežičnog povezivanja pod pametnom kontrolom (Smart Control Wi-Fi), ovaj usisivač omogućava korisnicima da kontrolišu njegovo kretanje sa udaljene lokacije pomoću njihovih pametnih telefona. Funkcija „Select & Go™“ kreira virtuelnu mapu celog doma na aplikaciji za pametni telefon, pri čemu svaka prostorija može da dobije posebno ime. Ona vam zatim omogućava da odaberete posebna mesta ili prostorije kojima je potrebno čišćenje. Jednostavno odaberite sobu, i vaš usisivač će se uputiti ka njoj. Sa unapređenim sistemom digitalnog mapiranja koji bukvalno može da „vidi“ vaš dom dok se kroz njega kreće, Samsungov novi robot-usisivač donosi vrhunsku čistoću, bez trunke napora.

Povezana vest:  3 načina na koje će vam TECNO PHANTOM V FLIP 5G pomoći da napravite bolje fotografije

POWERbot Essential Wi-Fi robot – usisivač obezbeđuje 10 puta veću usisnu snagu od vodećeg brenda za robote-usisivače, a opremljen je i mogućnošću bežičnog povezivanja tako da možete lako da zadate konkretno vreme za čišćenje ili da uključite ili isključite usisivač.

Oba ova robota-usisivača odlikuju se sistemom za mapiranje Visionary Mapping™ Plus, sa ugrađenom digitalnom kamerom i senzorima visokih performansi koji otkrivaju okruženje usisivača i određuju optimalnu putanju pri čišćenju. Dok čisti, usisivač čuva ovu putanju u obliku digitalnog plana prostorija, Digital Floorplan®, kao najefikasniju putanju za čišćenje vašeg doma i lako zaobilaženje prepreka. Sistem Cyclone Force ovog robota-usisivača koristi jake centrifugalne sile da podigne i razdvoji prljavštinu i otpad u spoljašnju komoru, kako bi smanjio zapušenje filtera i održao optimalnu usisnu moć u toku čišćenja celokupnog doma.