AVNews Award OHD Outdoor Signage1

Samsung osvojio nagradu „AV inovacija godine“ u oblasti ekrana za digitalno oglašavanje

Samsung je osvojio prestižnu nagradu „AV Inovacija godine u oblasti ekrana“ za svoju OHD seriju SMART displeja, sveobuhvatnog rešenja ekrana za oglašavanje na otvorenom, odličan prikaz poslovnih poruka i potpunu dominaciju u oblasti integrisanih audio-video uređaja. Nagradu je dodelila publikacija AV News na Evropskoj konferenciji za integrisane sisteme (ISE).

„Vrhunskim tehnološkim razvojem i bliskom saradnjom, Samsung omogućava partnerima da stvore interaktivna iskustva koja u potpunosti zaokupljaju pažnju i koja su prilagođena specifičnostima njihove publike – čak i u spoljašnjim okruženjima koja predstavljaju veliki izazov“, izjavio je Seog-gi Kim, viši potpredsednik Divizije ekrana u kompaniji Samsung. „Veoma smo uzbuđeni što su najuticajniji akteri u ovoj industriji i mediji nagradili našu posevećenost da obezbedimo ekrane za prikazivanje vizuelnih sadržaja na otvorenom koji će zaista ostaviti utisak. Radujemo se izgradnji novih, inovativnih AV tehnologija koje će dalje unaprediti korisničko iskustvo.“

Povezana vest:  Broj novih malicioznih fajlova detektovanih svakodnevno povećao se za 5,2% dostižući 360.000 u 2020. godini

Kako se odlikuje fleksibilnim dizajnom koji je moguće prilagoditi sopstvenim potrebama, kao i ugrađenim instrumentima kojima se olakšava efikasno upravljanje sadržajem, Samsungova OHD serija ekrana za spoljašnju upotrebu olakšava preduzećima da objave važne poruke u realnom vremenu veoma širokom auditorijumu. Ojačani sastav ekrana i unutrašnje kontrole hlađenja i zagrevanja obezbeđuju kontinuitet prikaza, čak i u uslovima ekstremnih vremenskih prilika ili u temperaturnim opsezima od -30oC do +50oC.

Povezana vest:  Lenovo i Google zajedno rade na kreiranju samostalnog Daydream VR seta

OHD serija je takođe uvršćena u Samsungov program za bezbednost kamiona, „Safety Truck“, koji predstavlja tehnologiju koja ima za cilj da spreči nesreće u drumskom saobraćaju. Takođe je odabran kao jedan od „25 najboljih izuma u 2015.“ od strane Tajm magazina.

Pod sponzorstvom AV Njuz, vodeće publikacije usmerene ka poslovnim i tehnološkim temama u oblasti AV industrije, ove nagrade slave izuzetne doprinose pojedinaca i kompanija sveukupnom napretku ove industrije. Dobitnike nagrade „Inovacija godine u oblasti AV ekrana“, kao i pobednike drugih kategorija izabrala je komisija koja se sastoji od urednika u AV Njuzu www.avnews.org i uticajnih pojedinaca iz ove industrije.

Povezana vest:  Predstavljena nova LG Signature linija proizvoda na CES sajmu