Zvanična mobilna aplikacija koja prati Fear the Walking Dead, jednu od trenutno najgledanijih serija, postala je dostupna i korisnicima Android uređaja, najavio je AMC. Aplikaciju Dead Run, koja je do sada bila namenjena samo IOS korisnicima, fanovi serije će moći da preuzmu i u Android Play Store potpuo besplatno. U saradnji sa tvorcem video igara, kompanijom Versus Evil, AMC je lansirao najnoviju verziju ove igre u susret premijerno prikazivanju nastavka druge sezone serije, najavljenog za 22. avgust 2016.

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Povezani automobili sada su stvarnost, ali da li su sigurni?

Dead Run će vas naterati da bežite kako biste preživeli. Cilj je da stignete što dalje, izbegavajući pri tom zaražene i druge užasavajuće prepreke na koje nailazite. Moraćete da prođete sve dobro poznate lokacije iz serije, kao što su  napuštena crkva, srednja škola i lokalna sportska hala. Da biste uspeli da pobegete, potrebno je da izoštrite svoja čula i dobro izbalansirate brzinu i odbranu. Neprestano pucanje će vas usporiti, dok ćete u suprotnom postati lak plen zaražnima. Ukoliko ste fan različitih vrsta oružja ova igra će vam pružiti široku paletu sa više od 50 vrsta. A moći ćete i da uskočite u kožu svog omiljenog lika iz serije: Travisa, Nicka, Madison, Stranda, Daniela ili Chrisa.

Povezana vest:  Novi LG Styler sistem predstavljen na CES sajmu

Alikacija Dead Run dostupna je putem linkova:

https://itunes.apple.com/us/app/fear-walking-dead-dead-run/id1084407935?mt=8 i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.versusevil.fearthewalkingdead