Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa preko 800 miliona korisnika širom sveta, predstavlja novi brzi i zabavni interfejs koji će dodatno uprostiti korišćenje njegovih omiljenih funkcija za komunikaciju. Ova novina je nastala iz detaljne analize preporuka i navika korisnika aplikacije, koje su inspirisale njen najnoviji redizajn.

Korisnici Vibera će sada moći da proslede fotografiju ili video kroz ne više od tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka koji je prethodno bio potreban za slanje sadržaja. Potpuno novi meni je osmišljen da prati ovu inovaciju – sa naglašenim prikazom funkcija koje će svi korisnici želeti da primene. Među njima se nalaze – za iOS: meni stikera, galerija fotografija, napravite fotografiju/video, crtajte po slici (“doodle”) – a za Android: meni stikera, galerija fotografija, napravite fotografiju, snimite video. Dodatne funkcije poput “prosledite fajl” (“send file”) ili “prosledite lokaciju” (“send location”) biće sadržane u “More” tasteru.

Povezana vest:  Evropski robot uskoro u Beogradu

Počevši od danas, ovaj gotivan interfejs će omogućiti korisnicima da razmenjuju njihove omiljene stikere, fotografije i video-snimke sa prijateljima i članovima porodice preko Vibera na brži i izražajniji način. Overite ove nove super funkcije na Viberu, i učinite vizuelnu komunikaciju putem njega trenutnom – baš kao što je i vidite!