Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova, predstavila je u Njujorku svoj najnapredniji pametni telefon do sada – Moto Z2 Force, kao i novi Moto Mod koji korisnicima daje mogućnost da zabeleže doslovno sve što se dešava oko njih. Ovi uređaji postavljaju nove standarde kada su u pitanju inovacije na pametnim telefonima, i omogućuju korisnicima da se maksimalno posvete stvarima za kojima su strastveni, kao i da se povežu sa ostatkom sveta na nov i drugačiji način.

Ovaj novitet iz kompanije Motorola usledio je nakon najave o novom Moto Z2 Play telefonu, kao i čitavim nizom novih dodataka, uključujući GamePad, JBL 2 SoundBoost, masku za bežično punjenje i TurboPower dodatke.

Moto Z2 Force: Zaštićen, elegantan i snažan

Novi Moto Z2 Force pomera granice izdržljivosti uz kombinaciju tankog, metalnog kućišta, ojačanog jedinstvenom Moto ShatterShield(™) tehnologijom, i Quad HD AMOLED ekranom od 5,5 inča koji je otporan na udarce i lomljenje.*

Povezana vest:  Canon proširuje svoju postavku sa više kamera preko nadogradnje za XF605

Baterija na novom Moto Z telefonu koja može da izdrži ceo dan** kao i TuboPower dodatak*** doneće slobodu korisnicima koji su uvek u pokretu. Uz snažan Qualcomm® Snapdragon™ 835 procesor i najbrže moguće brzine za prenos podataka**** uz Gigabit LTE, ovaj uređaj će korisnicima obezbediti vrhunske performanse. Novi Moto Z ima dvostruku kameru od 12MP, sa jednim monohromnim senzorom i jednim senzorom u boji, čime se obezbeđuje dubina polja.

Budući da je Moto Z2 Force kompatibilan sa Moto Mods dodacima, korisnici imaju kontrolu nad svojim mobilnim iskustvom i mogu da koriste telefon da komuniciraju sa svetom na potpuno drugi način, pa tako mogu da ga pretvore u 360 kameru, gejming konzolu, snažni zvučnik, video projektor, dodatnu bateriju ili nešto drugo.

Povezana vest:  Budućnost digitalne zabave - predstavljeni najnoviji Sony uređaji za 2010.godinu

360 Camera Moto Mod: Zabeležite sve

Korisnici jednostavno treba da povežu novi 360 Camera Moto Mod sa Moto Z telefonom i da ga pretvore u kameru koja ima mogućnost da snima pod uglom od 360 stepeni i zabeleži sve oko njih. Uz samo jedan klik, korisnici će moći da snimaju interaktivne 4K video snimke pod uglom od 360 stepeni, uz impresivan 3D audio zvuk. Takođe, uz ultra široke kadrove od 150 stepeni na fotografijama, korisnicima će dobiti potpuno drugu perspektivu.

Dostupnost

Novi premijum telefon, Moto Z2 Force, kao i 360 Camera Moto Mod, biće dostupni na tržištima širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike krajem leta.

* Ekran i ugrađeno sočivo imaju važeću garanciju od lomljenja i pucanja četiri (4) godine od datuma kupovine; ogrebotine ili druga oštećenja nisu pokrivena ovom garancijom. Ovaj telefon nije dizajniran tako da može da izdrži sve udarce. Posetite stranicu www.motorola.com za više detalja.

Povezana vest:  Mali kućni aparati LG Electronics-a ulaze na velika vrata i ovog proleća

** Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su okvirne i zasnovane su na profilu prosečnog korišćenja mobilnog telefona. Ovaj profil je zasnovan na Motorola uređajima na glavnim 4G LTE mrežama sa odličnom pokrivenošću, i uključuje i vreme korišćenja i vreme u „standby“ režimu. Prava dužina trajanja baterije će zavisiti od brojnih faktora, uključujući jačinu signala, konfiguraciju mreže, starost baterije, temperaturu rada telefona, podešavanja uređaja, kao i šablone korišćenja glasovnih ili drugih podataka ili aplikacija.

*** Baterija mora biti znatno istrošena; brzina punjenja se usporava kako proces punjenja napreduje.

**** Prilikom rada na „Gigabit Class LTE” bežičnoj mreži; nije dostupna u svim oblastima. Kontaktirajte lokalnog operatera za dostupnost.