Kompanija Kaspersky Lab osvojila je priznanje kompanije Gartner kada je u pitanju zadovoljstvo krajnjih korisnika, pri čemu joj je dodeljena platinasta nagrada u okviru 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards, kada su u pitanju platforme za zaštitu krajnjih korisnika. Customer Choice Award priznanje dobija na značaju budući da je zasnovano na ocenama koje su proizvođaćima dali krajnji korisnici, kao i na broju krajnjih korisnika koji su učestvovali u ocenjivanju.

Gartner Peer Insights istraživanje organizacijama pruža uvid u objektivno mišljenje krajnjih korisnika kada su u pitanju njihovi proizvodi, i daje stručnjacima neophodne informacije koje im omogućuju da unaprede svoje proizvode i tehnologije. Gartner Peer Insights obezbeđuje detaljni uvid u svaku fazu IT ciklusa, od evaluacije i implementacije, kroz servisne usluge i podršku. Gartner Peer Insights predstavlja izvor najrelevantnijih informacija koje kompanije mogu da dobiju direktno od IT stručnjaka.

Povezana vest:  Huawei FreeBuds 5i donosi zvuk visokog kvaliteta, moderan dizajn i zabavne funkcije

Do 1. septembra 2017, kompanija Kaspersky Lab je ostvarila rejting 4,6 od 5, kada je u pitanju tržište bezbednosnih rešenja za krajnje tačke, koji je zasnovan na 199 različitih testova i ocena. U okviru ovih testova, kompanija Kaspersky Lab je dobila sledeće pohvale:

„Proizvođač je demonstrirao veliku prilagodljivost i fokusirao se na sve zahteve kompanije, pri čemu su resursi kompanije bili prebačeni veoma brzo kako bi bilo napravljeno efikasno i pouzdano rešenje”, IT bezbednosni stručnjak, proizvodna industrija.

„Učinak, skalabilnost i fleksibilnost ovog bezbednosnog rešenja ga čine najefikasnijom odbrambenom tehnologijom za zaštitu složenih IT infrastruktura od malver infekcija”, IT stručnjak, finansijska industrija.

„Ponosni smo što smo osvojili platinastu nagradu, i smatramo da je odnos koji gajimo sa našim krajnjim potrošačima jedinstven, i da daje dodatnu vrednost našim proizvodima i uslugama”, izjavio je Alesio Aceti (Alessio Aceti), direktor sektora za korporativne klijente u kompaniji Kaspersky Lab. „Kompanija Kaspersky Lab ove godine slavi 20 godina postojanja, a mi smo tokom tih 20 godina kreirali brojne različite pristupe sajber bezbednosti, od pravovremenih i brzih ažuriranja proizvoda do bezbednosnih rešenja zasnovanih na cloud-u i naprednim algoritmima za učenje mašine. Konstantno radimo na tome da razvijemo nove vredne alate koji će klijentima omogućiti da budu korak ispred sajber pretnji, dok će istovremeno zadržati visok stepen zadovoljstva korisnika”.

Povezana vest:  Diva – nova Samsungova kolekcija mobilnih telefona

Portfolio korporativnih proizvoda kompanije Kaspersky Lab obuhvata brojna rešenja koja štite organizacije svih veličina od sajber pretnji. Portfolio je nedavno proširen rešenjima za zaštitu krajnjih tačaka i odgovor na pretnje, kao i širokim spektrom bezbednosnih usluga, koji kompanijama obezbeđuju neophodne bezbednosne informacije i prilagodljive pristupe sajber bezbednosti, koji ih štite od najsofisticiranijih pretnji i smanjuju štetu koju bi uspešno sproveden napad mogao da stvori na minimum.

Povezana vest:  Bečlije za digitalno zdrav grad